Leje delebil Odense

Anna Bartels
Anna Bartels · 1. juni 2023

Er det din første gang, når det kommer til at leje en bil? Eller har du prøvet det før? Vi forestiller os, at du læser denne tekst, fordi du er på udkig efter en delebil Odense. På GoMore kan du leje lige præcis den bil, der passer dig og dine behov. 

Lej en delebil privat af odenseanerne

Går du ind på vores biludlejningsside, får du et overblik over alle delebiler på platformen. De fleste er ejet af privatpersoner, der fx ikke bruger deres bil hver dag og gerne vil tjene en ekstra skilling ved at dele deres bil med folk i området, der har brug for en bil. Som dig. 

Når du søger efter en delebil, indtaster du din lokation, og hvornår du har brug for bil, dato og tid. Herefter kan du filtrere efter typer af biler, modeller og meget andet. Du kan fx filtrere efter biler, der kan leveres til lokationen, eller biler der har Nøglefri, så du ikke skal mødes med ejeren men i stedet kan åbne og låse bilen med GoMore-appen. 

Lej en bil billigt og nemt i Odense

I oversigten over delebiler får du samtidigt et overblik over priserne, og herfra kan du nemt indtaste den perioden, du vil låne bilen, og få et konkret pris for din leje. Priserne er som oftest konkurrencedygtige, og det er super nemt at leje. Vælger du også biler med kvikbooking, kan bilen bookes, hvis den er ledig i kalenderen, uden godkendelse fra ejeren. Det vil sige, at du kan booke en bil i løbet af få minutter. 

Delebilsordning med forsikring

GoMore kan på en måde godt betegnes som en delebilsordning. Det er private personer, der deler deres bil med mennesker, der har brug for den. Vidste du fx at biler i byerne står stille op mod 96% af tiden? Den tid bør vi udnytte og hjælpe dem, der ikke har bil. Måske vi i sidste ende kan halvere antallet af bilerne i byerne, fordi vi bliver gode til at dele med hinanden. 

Når du lejer en bil på GoMore, er din leje altid inklusiv forsikring. Se et overblik over vores delebiler Odense. Vil du læse og vide mere om delebiler generelt, kan du læse vores blogindlæg om delebil.