Få en ladeløsning fra Clever

Josephine Ahlefeldt-Laurvig
Josephine Ahlefeldt-Laurvig · 15. december 2021

Når du leaser en elbil eller plugin hybridbil med GoMore, kan du tilvælge en ladeløsning fra Clever. Her kan du få information om opladning af din elbil og de forskellige abonnementer fra Clever.

Hvilke abonnementer kan jeg vælge med Clever?

Når du bestiller en elbil eller plugin hybridbil, kan du vælge mellem to forskellige ladeløsninger fra Clever. Forskellen er, om du ønsker at få en ladeboks eller ej.

Med Clever All-in-One kan du både lade på det offentlige ladenetværk og derhjemme. Du vil få installeret en ladeboks fra Clever på din private adresse. På den måde kan du lade bilen, når du kommer hjem fra fx arbejde, og så er batteriet fuldt opladet næste dag.

Installation af ladeboks

Clevers erfarne installatører sig af installationen af din ladeboks. Clever står for service og garanti af ladeboksen, og de tilbagebetaler dit strømforbrug efter deres gældende tilbagebetalingssats.

Prisen på Clever All-in-One er 799 kr./måned plus et engangsbeløb på 7.999 kr. for installation af ladeboksen.

Hvis du ikke har mulighed for at få installeret en ladeboks, fx fordi du bor i lejlighed, kan Clever All-in-One Network være den bedste løsning for dig. Her har du ubegrænset adgang til Clevers offentlige ladenetværk, der er Danmarks største.

Prisen på Clever All-in-One Network er 675 kr./måned.

Om opladning på Clevers offentlige ladenetværk

Der findes overordnet tre forskellige slags ladestandere:

Normalopladning som også kaldes for destinationsopladning, fordi du oftest bruger disse standere, når du er nået frem til din destination. Det kan være på arbejdspladsen, hjemme eller ved shoppingcentret. Normalopladning foregår med en effekt mellem 11-22 kW og med AC-strøm (vekselstrøm). Ved fuld effekt modtager din elbil 11-22 kW, svarende til cirka 50-100 kilometers rækkevidde, på en time.

Hurtigopladning er til de kortere pauser, fx ved supermarkedet eller en spisepause på motorvejen. Hurtigopladning er fællesbetegnelsen for opladning op til 99 kW, typisk dog omkring 50 kW med DC-strøm (jævnstrøm). Ved fuld effekt modtager din elbil 50 kW, svarende til cirka 100 kilometers rækkevidde, på en halv time.

Lynopladning er til de korte ladepauser, fx til en kort toiletpause eller en bid mad undervejs på de længere køreture. Lynopladning er fællesbetegnelsen for opladning over 100 kW med DC-strøm (jævnstrøm), nogle steder helt op til 300 kW. Det er dog de færreste elbiler, der kan lade så hurtigt. Ved 100 kW lader din bil typisk fra 20% til 80% på ca. en halv time.

De fleste plugin hybridbiler lader med 3,7 kW uanset ladestanderen. Derfor kan det fx ikke betale sig at sætte en plugin hybridbil til en hurtiglader. Visse modeller fås dog med mulighed for højere ladestyrke, så vi anbefaler at tjekke din bils specifikationer.

Her kan du se et kort over alle ladepunkter på Clevers netværk.

Om opladning på din hjemmeadresse

Med din egen ladeboks fra Clever kan du lade bilen natten over, så du er fri til at starte dagen med ny energi og uden begrænsninger.

Du har mulighed for at aktivere Intelligent opladning af din bil. Det betyder, at når din bil er sat til opladning derhjemme, vil Clever aktivere opladningen på det tidspunkt, hvor der er mest overskud i elnettet, hvilket typisk er om natten. Så er din bil klar om morgenen, når du skal på arbejde.

Det er vigtigt at holde ladeboksen ren og fri for fx sne, støv og blade. Ladeboksen tåler vind og vejr, men fx ikke at blive overhældt med vand eller sprøjtet med en haveslange eller højtryksrenser. Rengør den i stedet med en klud opvredet i varmt vand.

Du må gerne låne ladeboksen til familie og venner med et Clever-abonnement. Du må ikke tage betaling for udlånet, og gæster, der ikke har Clever-abonnement, må ikke låne ladeboksen.

Overvejer du en elbil, kan du læse vores blogindlæg om, hvordan du kommer godt i gang med en elbil

Har du brug for hjælp, sidder vi klar på leasing@gomore.dk eller 89 88 99 02. Du kan også få svar på flere spørgsmål i Clevers FAQ.

Se vores udvalg af elbiler og plugin hybridbiler til privatleasing