Emil fortæller om GoMore Leasing

Ellen Hougaard
Ellen Hougaard · 28. oktober 2021

Vi fortæller tit om GoMore Leasing, og vi siger, at det er den bedste måde at have bil på. I dag fortæller Emil, som leaser sin bil gennem GoMore.

Emil bor med sin kæreste i Aalborg. Sidste år voksede familien til tre, og de fik brug for deres egen bil. Det blev en Opel Corsa med GoMore Leasing.

En bil der betaler sig selv

Emil kan udleje sin leasingbil, når familien ikke selv bruger den. Det er en af grundene til, at han valgte at have bil med GoMore.

Vi får dækket størstedelen af vores faste udgifter til bilen ved at udleje den. Og så er det dejligt, at andre får gavn af bilen, når den alligevel holder stille. Det er hyggeligt at høre, at en lejer låner bilen til en familiefødselsdag eller for at tage ud og spille med sit band.

Nemt at dele med Nøglefri

Emil har tilvalgt Nøglefri for 200 kroner per måned, så udlejning er nemt. Det betyder, at lejere kan åbne og låse Emils bil med GoMore appen.

Nøglefri gør det super nemt og fleksibelt at udleje. Vores lejere kan hente bilen når som helst, og vi behøver ikke at aftale overdragelsestidspunkter.

Se mere om Nøglefri her

Færre biler i byen

Emils udlejninger bidrager til en bedre udnyttelse af de mange biler i byen. En bil med Nøglefri bliver i gennemsnit delt med 12 familier i kvartalet.

Da vi fik Magnus, blev vores kørselsbehov for stort til at leje, som vi ellers gjorde før. Men vi bruger mest bilen i weekenden, fx til besøg hos familien. I hverdagene cykler vi, og derfor kan vi faktisk udleje bilen det meste af tiden.”

Når vi deler vores biler med hinanden, kan vi nøjes med halvt så mange biler i byerne og sænke CO2-udledningen fra produktionen af nye biler.

Sådan ser regnestykket ud

Emil betaler 3.515 kroner per måned for sin Opel Corsa. For den pris får han service, forsikring og ekstra tilvalg som Nøglefri, vejhjælp og vinterdæk.

Som eksempel har Emil haft 11 udlejningsdage i denne måned. Det giver en samlet indtjening på 2.709 kroner efter GoMores servicegebyr.

Se hvor meget din bil kan tjene

Bundfradrag ved privat biludlejning

I 2021 er bundfradraget for udlejning af biler på 10.700 kroner per person. Det vil sige, at Emil og hans kæreste sammen må tjene 21.400 kroner skattefrit.
For el- eller plug-in hybridbiler er fradraget 20.000 kroner per person eller 40.000 per par.

Indtjening udover bundfradraget har desuden et fradrag på 40%. Familien skal derfor kun betale skat af 60% af den indtjening, der overstiger bundfradraget. Du kan læse mere her.

Hvis du også vil have en bil, der betaler sig selv, kan du tage et kig på de delevenlige biler på vores leasingside.