Hvad er restværdi?

Privatleasing > Hvad er restværdi?

Hvad betyder restværdi?

Restværdi er det beløb, som en leasingbil forventes at kunne sælges for, når leasingperioden er slut. Hvorvidt du som leasingtager skal bekymre dig om restværdien, afhænger af leasingformen.

Der er overordnet to måder, du kan lease en bil på. Den ene type er operationel leasing (også kaldet privatleasing), og den anden er finansiel leasing.

Restværdi er vigtigt at være opmærksom på ved finansiel leasing. Her er du som leasingtager forpligtet til at købe eller stå for at sælge leasingbilen, når din leasingaftale udløber. Restværdien er det beløb, som du minimum skal købe eller sælge bilen til. Vælger du at sælge bilen efter leasingperioden, hæfter du selv for det resterende beløb, hvis bilen sælges til mindre end den totale restværdi.

GoMore Leasing tilbyder ikke finansielle leasingaftaler. Alle vores biler leases i stedet som operationel leasing, hvor du ikke skal bekymre dig om bilens restværdi. Når din leasingaftale udløber, skal du blot aflevere bilen hos en uvildig tredjepart, fx FDM eller Applus. Du hæfter derfor ikke for restværdien og er ikke forpligtet til at købe eller sælge din leasingbil efter endt leasingperiode.

Læs mere om forskellen på operationel og finansiel leasing

Kan jeg lease en bil uden restværdi?

En leasingbil vil altid have en restværdi uanset leasingformen. Det giver derfor ikke mening at tale om at lease en bil “uden restværdi”. I stedet afgører leasingformen, om restværdien er en vigtig faktor for dig.

GoMore tilbyder operationel leasing, hvor du ikke skal bekymre dig om leasingbilens restværdi. Leaser du en bil med en operationel leasingaftale, skal du ikke finansiere eller afdrage på handelsværdien af bilen. Du betaler en fast lav månedlig ydelse, og når din kontrakt udløber, skal du blot aflevere bilen tilbage. Du undgår derfor at skulle købe eller sælge bilen, når leasingperioden er slut. Har du brug for en ny bil efter endt leasingperiode, står vi klar til at hjælpe.

Lease en bil med GoMore uden bekymring om restværdi

GoMore tilbyder operationel leasing af mange typer biler på forskellige kontrakter. Med vores leasingaftaler skal du ikke bekymre dig om restværdien. Med en GoMore leasingbil undgår du at være forpligtet til at købe eller sælge bilen, når leasingperioden slutter, fordi du blot har betalt for brugsretten til bilen i leasingperioden og ikke har påtaget dig ansvaret ift. køb og salg. Når din leasingaftale udløber, kan du bare aflevere bilen tilbage.

Operationel leasing kan sammenlignes med at leje en bil i en periode fra 12 til 36 måneder. Du hæfter ikke for restværdien, da du ikke ejer men i princippet bare lejer (også kaldet leaser) bilen i leasingperioden.

Du betaler en fast lav månedlig ydelse for brugsretten til bilen, og med GoMore Leasing er service og forsikring altid inkluderet. Operationel leasing giver dig en stor tryghed og sparer dig for uforudsete udgifter til bilen.

Fordele ved operationel leasing hos GoMore dækker over:

  • Aflever bilen ved en uvildig tredjepart, når din aftale udløber
  • Fast månedlig ydelse inklusiv service og forsikring
  • Fra 12 måneders binding
  • Behold bilen i op til 36 måneder efter behov
  • Skift bil uden at skulle sælge først

Se vores udvalg af biler til privatleasing

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Populære leasingbiler

Se alle leasingbiler