Hvordan kan vi hjælpe?

Udlej din elbil

Vælg dine opladningspræferencer

Gå til batteriopladning i bilens indstillinger

Opladning

Vælg mellem tre forskellige opladningsmuligheder:

  • Gratis opladning - Du dækker udgifterne til al opladning og giver lejeren adgang til et opladningsnetværk.
  • Første opladning inkluderet - Lejeren betaler ikke for batteridifferencen mellem afhentning og tilbagelevering. Lejeren betaler dog for opladning i løbet af lejeperioden.
  • Lejer betaler for al opladning - Lejer opkræves eller får refunderet batteridifferencen mellem afhentning og tilbagelevering. Lejeren betaler også for opladning under udlejningen. Hvis din bil er Nøglefri, vil opkrævningen eller tilbagebetalingen blive behandlet automatisk.

Dedikeret opladningspunkt (kun Nøglefri)

Hvis din bil er Nøglefri, har du mulighed for at kræve, at lejerne tilslutter din bil til dit eget dedikerede opladningspunkt. Kræv kun denne mulighed, hvis du kan garantere adgang til ladestationen på alle tidspunkter, og hvis du betaler for opladningen, når den er tilsluttet.

Vælg mellem to muligheder: - Tilslutning påkrævet - Lejere bliver bedt om at tilslutte bilen til din dedikerede oplader, ellers opkræves et gebyr, som betales til dig som kompensation. Du kan se gebyrets størrelse på din side for batteriopladning. - Tilslutning ikke påkrævet - Lejerne bliver ikke bedt om at tilslutte bilen.

Opladningstid

Her kan du automatisk blokere din bils kalender mellem udlejninger for at sikre, at den har tid nok til at lade op. Du kan vælge mellem flere muligheder.

Skriv klare instruktioner

Mange lejere har aldrig kørt en elbil før, så det er vigtigt at opdatere dine instruktioner og beskrivelser, så du kan komme deres spørgsmål i forkøbet.

Gå til Instruktioner og beskrivelse i dine bilindstillinger.

Beskrivelse

  • Hvilket batteriniveau ønsker du, at bilen skal have? (Husk, at GoMore forventer, at biler leveres med en minimumsbatteriopladning. Du kan se mere specifikt på din side om batteriopladning).
  • Hvad er din bils rækkevidde? Dette vil hjælpe lejerne med at planlægge deres rejse. Vær realistisk, og nævn ting som den forskel, temperatur eller kørestil kan have på batteriforbruget.
  • Understøtter din bil lynopladning, og hvordan fungerer det?

Husk, at vi oplyser, hvilken opladningspræference du har valgt, og dine krav til tilslutning på bilprofilen, så det behøver du ikke at nævne.

Afhentning af bilen

Hvis din bil har et dedikeret opladningspunkt, skal du tydeligt beskrive, hvor det er, og give trinvise instruktioner om, hvordan man tager stikket ud af bilen.

Under udlejningen

  • Hvis du tilbyder gratis opladning, skal du fortælle lejerne, hvilke(t) opladningsnetværk du giver dem adgang til. Er der en opladningsbrik eller adgang til en app? Fortæl dem alt, hvad de har brug for at vide for nemt at kunne oplade din bil.
  • Er der nogen særlige ladestationer, du anbefaler?
  • Giv trinvise instruktioner om, hvordan man oplader din bil.

Aflevering af bilen

Hvis din bil er Nøglefri, og du kræver tilslutning ved tilbagelevering, skal du give trinvise instruktioner om, hvordan du tilslutter bilen til din ladestander, og hvordan man kan se, om bilen oplader. Vores app vil gøre det meget klart for lejerne, at de skal tilslutte bilen. Hvis de ikke tilslutter den, vil de blive opkrævet et gebyr.

  • Er der nogen ladestationer i nærheden, som du kan anbefale til lynopladning?

Bare rolig, hvis du har en Nøglefri bil og kræver tilslutning ved tilbagelevering, vil vi gøre det meget klart, at tilslutning er påkrævet, når lejeren tilbageleverer din bil.

Fandt du, hvad du skulle bruge?