Hvordan kan vi hjælpe?

Leje af elbil

Find en elbil

Når du søger efter en bil, kan du filtrere efter elbiler ved at åbne Filtre > Brændstoftype og vælge Elbil.

Nogle elbiler er kendetegnet ved et badge i søgeresultaterne, hvor der står enten Gratis opladning eller Første opladning inkluderet.

Når du kigger på en bilprofil, vil det tydeligt fremgå, om bilen er elektrisk, øverst på siden under bilens klassificering.

Hvis du vil læse mere om en elbils specifikke opladningskrav, kan du se detaljerne i bilprofilen.

Hvad du kan forvente, når du lejer en elbil

Vores app vil guide dig så godt som muligt gennem processen med at leje en elbil, men hvis du er i tvivl, anbefaler vi altid, at du sender en besked til udlejeren og beder om hjælp.

Hvem betaler for opladning?

Forskellige biler har forskellige opladningspolitikker. Når du kigger på en bils profil, skal du rulle ned til afsnittet Opladningspolitik. Her finder du oplysninger om, hvad du kan forvente, når du henter bilen, herunder oplysninger om, hvem der betaler for hvad, og om bilen skal være tilsluttet ved tilbagelevering.

Hvordan oplader jeg en elbil?

Opladning varierer afhængigt af den bilmodel, du lejer.

For at få den hjælp, du har brug for, foreslår vi følgende: 1. Mange udlejere giver instruktioner i appen. Åbn appen og læs bookingoplysningerne for din aktuelle leje. Nederst på siden under din leje er der et link med ting, der er gode at vide under din leje. 2. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du sende en besked til udlejeren og bede om hjælp. 3. Du kan også søge på "Sådan oplader du" og den specifikke bilmodel, du lejer, på nettet.

Generelt vil opladning af en bil foregå på denne måde: 1. Åbn opladningsporten ved at trykke forsigtigt på ydersiden eller bruge en knap inde i bilen. 2. Tag ladekablet ud af bagagerummet og tilslut det til din bil og ladestationen. 3. Begynd opladningen ved at følge instruktionerne på ladestationen. 4. Tag ladekablet ud og læg det tilbage i bilens bagagerum.

Hvor finder jeg en ladestation?

Søg på "opladningsstation" i din foretrukne kort-app. Hvis du er i tvivl, kan du planlægge forud for din leje og notere, hvor der er ladestationer på din rute.

Hvor langt kan jeg køre i en elbil?

Rækkevidden for en elbil afhænger af batteriets størrelse, hvordan bilen køres og miljøfaktorer som fx temperatur. Hvis man fx kører langsomt i en by, bruger man mindre batteri end hvis man kører hurtigt på en motorvej.

Hvad hvis jeg får brug for hjælp under lejen?

Gå til lejeaftaler og vælg den leje, du er interesseret i. Nederst på siden under din leje er der et link, der forklarer alle detaljer om, hvordan du oplader den specifikke bil samt opladningsfunktioner og -krav.

Nogle udlejere vil også skrive specifikke oplysninger om deres elbiler under godt at vide, som findes nederst på siden under din leje.

Fandt du, hvad du skulle bruge?