Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp Biludlejning Hjælp til lejere Kæledyr i lejebiler

Kæledyr i lejebiler

Kan jeg tage mit kæledyr med i en GoMore bil?

Dyr er kun tilladt i GoMore biler, hvis udlejeren udtrykkeligt har angivet, at kæledyr er tilladt i deres bil. Hvis bilprofilen ikke nævner kæledyr, betyder det, at dyr ikke er tilladt i den pågældende bil.

Hvordan kan jeg finde kæledyrsvenlige biler på GoMore?

For at finde kæledyrsvenlige biler på GoMore:

 1. Søg efter biler: Start med at søge efter biler på det ønskede sted.
 2. Filtrer: Brug filterindstillingerne til at indsnævre din søgning. Se efter biler, hvor udlejeren har angivet, at kæledyr er tilladt.
 3. Læs bilprofilens detaljer: Læs omhyggeligt bilprofilens detaljer for at bekræfte, at kæledyr er tilladt. Udlejeren vil tydeligt angive, om kæledyr er tilladt i deres bil.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg gerne vil have mit kæledyr med, men det ikke står i profilen?

Hvis du gerne vil have dit kæledyr med, men det ikke fremgår af bilprofilen, om kæledyr er tilladt, skal du gøre følgende:

 1. Kontakt udlejeren: Kontakt udlejeren direkte via GoMores beskedsystem for at høre, om de vil gøre en undtagelse for dit kæledyr.
 2. Få skriftlig tilladelse: Hvis udlejeren accepterer, skal du sørge for at få skriftlig tilladelse via GoMores beskedsystem for at undgå eventuelle misforståelser senere.

Hvad er mit ansvar, når jeg medbringer et kæledyr i en lejebil?

Hvis du medbringer et kæledyr i en lejebil, er du ansvarlig for:

 1. Rengøring: Sørg for, at bilen afleveres i samme rene stand, som da du hentede den. Dette omfatter fjernelse af alle dyrehår og andet rod, som dit kæledyr måtte have forårsaget.
 2. Skader: Du er ansvarlig for alle skader, som dit kæledyr måtte forårsage i løbet af lejeperioden. Dette omfatter ridser, bid eller enhver anden form for skade på bilens indre eller ydre.

Hvad skal jeg gøre, hvis mit kæledyr forårsager skade på bilen?

Hvis dit kæledyr forårsager skade på bilen, skal du:

 1. Informere udlejeren: Informer straks udlejer om skaden.
 2. Rapporter til GoMore: Rapporter hændelsen til GoMore og giv oplysninger om skaden via lejekontrakten, når du afleverer bilen.
 3. Dæk reparationsomkostninger: Vær forberedt på at dække omkostningerne til reparation af eventuelle skader forårsaget af dit kæledyr.

Hvad hvis jeg har allergi og vil undgå biler, der tillader kæledyr?

Hvis du har allergi og har brug for at undgå biler, der tillader kæledyr:

 1. Tjek profilens detaljer: Læs bilprofilens detaljer omhyggeligt for at sikre, at bilen ikke tillader kæledyr.
 2. Spørg udlejer: Hvis du er i tvivl, så kontakt udlejeren for at få bekræftet, at der ikke er transporteret kæledyr i bilen.

Fandt du, hvad du skulle bruge?