Hvordan kan vi hjælpe?

Vanvidskørsel

Hos GoMore er vores medlemmers sikkerhed vores absolutte topprioritet. Derfor lejergodkender vi altid alle lejere manuelt med bl.a. ID, kørekort og MitID.

Som følge af lovgivningen om vanvidskørsel, har vi ydermere tegnet en forsikring hos Tryg, der sikrer vores udlejere i tilfælde af, at en bil bliver konfiskeret under udlejning og bortauktioneret som konsekvens af lovgivningen.   Hvis uheldet er ude, stiller GoMore en lånebil til rådighed for udlejeren, mens Tryg dækker selve erstatningen af bilen over for udlejeren, hvis denne bortauktioneres. Lejer vil i alle tilfælde blive holdt fuldt økonomisk ansvarlig for ethvert tab som alle berørte parter måtte lide. Der henvises til punkt 6.2.2.1 i vores betingelser for biludlejning: 

“6.2.2.1 Biler lejet på GoMore må ikke benyttes til vanvidskørsel som defineret i straffeloven og færdselsloven (se mere her). Lejer erklærer ved modtagelse af bilen, at denne ikke vil blive anvendt til vanvidskørsel. I tilfælde af at det alligevel sker, vil Lejer i alle tilfælde blive holdt fuldt økonomisk ansvarlig for ethvert tab som alle berørte parter lider som følge heraf. Herunder, men ikke begrænset til, tab i forbindelse med konfiskation og bortauktion af lejebilen.”

Dækningen sker via en ekstra forsikringsaftale, som GoMore har tegnet hos Tryg. Det er en ekstra dækning til vores i forvejen omfattende forsikringsprodukt, der dækker en række scenarier, som almindelige bilforsikringer normalt ikke dækker, fx vanvidskørsel. Den ekstra dækning har vi tegnet for, at vores udlejere er bedst muligt stillet i ikke-forsikringsdækkede sager, hvor lejer bærer ansvaret.

Fandt du, hvad du skulle bruge?