Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Biludlejning Hjælp til lejere Sådan tilføjer du ekstraudstyr til din leje

Sådan tilføjer du ekstraudstyr til din leje

Når du lejer bil gennem GoMore, har du mulighed for at forbedre din lejeoplevelse ved at tilføje ekstraudstyr, hvis bilens standardudstyr ikke dækker dine behov. Du tilføjer ekstraudstyr til en lejebil, når du booker bilen, eller før lejen starter.

Tilgængeligt ekstraudstyr

  • Børnesæder

  • Cykelstativ

  • Tagboks

  • Tagbagagebærer

  • Ski-holder

Leje med ekstraudstyr

Kvikbooking og ekstraudstyr

Tidsbegrænsninger: Du kan ikke bruge kvikbooking til en leje, der starter om færre end 12 timer, hvis du tilføjer ekstraudstyr. Dette gælder også, når du redigerer en leje.

Hvis lejen starter om mere end 12 timer, kan der tilføjes ekstraudstyr, og bilen kan lejes med det samme.

Priser for ekstraudstyr

Udlejers fastsatte priser: Udlejere fastsætter deres priser for ekstraudstyr ud fra de muligheder, som GoMore giver. Priserne kan variere fra gratis til en maksimumsgrænse.

Overvejelser ved tilføjelse af ekstraudstyr

Planlæg i forvejen: Når du tilføjer ekstraudstyr under bookingprocessen er der større sandsynlighed for, at det pågældende udstyr er tilgængeligt, og du undgår evt. udfordringer med kvikbookingbegrænsninger.

Tjek udstyrsomkostningerne: Vær opmærksom på de omkostninger, der er forbundet med hvert stykke ekstraudstyr, og som lægges til den samlede lejepris.

Ved at bruge muligheden for at tilføje ekstraudstyr til din billeje på GoMore kan du skræddersy din lejeoplevelse, så den passer bedre til dine rejsebehov, uanset om det drejer sig om at sikre dit barns sikkerhed med den rigtige autostol eller at tilføje opbevaringsløsninger til sportsudstyr. Kommuniker altid dine behov tydeligt med udlejer for at sikre den bedste tilpasning til din leje.

Fandt du, hvad du skulle bruge?