Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp Leasing GoMore Leasing Testkør en leasingbil, før du bestiller

Testkør en leasingbil, før du bestiller

Prøv din kommende bil, før du leaser

Hos GoMore ved vi, hvor vigtigt det er at være tryg ved sit bilvalg, før man binder sig til en leasingaftale. Derfor tilbyder vi dig mulighed for at testkøre den bil, du er interesseret i at lease. Her kan du se, hvordan du kan arrangere en testkørsel, og hvilke muligheder du har.

Sådan arrangerer du en testkørsel

Testkørsel hos forhandleren

  • Partnerforhandlere: Vi samarbejder med et netværk af forhandlere over hele landet, hvor du kan testkøre forskellige bilmodeller. Det giver dig mulighed for at opleve bilen på egen hånd og få en fornemmelse for dens køreegenskaber, funktioner og ydeevne.

  • Planlæg testkørsel: For at arrangere en testkørsel skal du blot ringe eller skrive til os med oplysninger om den eller de biler, du er interesseret i, samt hvor du befinder dig. Så arrangerer vi sammen med vores partnerforhandlere en testkørsel et sted, der passer dig.

Udvidet testkørsel gennem udlejning

  • Lej, før du leaser: Mange af vores leasingbiler kan også lejes gennem GoMore. Denne mulighed giver dig mulighed for at teste bilen mere udførligt og opleve den under forskellige kørselsforhold og over en længere periode end en standard testkørsel hos forhandleren.

  • Nøglefri mulighed: Vælger du en Nøglefri bil i forbindelse med din leje- eller testkørsel, kan du låse bilen op direkte via GoMore-appen og helt undgå at skulle koordinere nøgleudveksling.

  • Rabat på testkørsel: Vi tilbyder særlige rabatter på udvidede testkørsler. At leje en bil, før du beslutter dig for at lease den, kan give dig en bedre forståelse af, om bilen passer til dine behov.

Fandt du, hvad du skulle bruge?