Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Leasing GoMore Leasing Service på GoMore leasingbiler

Service på GoMore leasingbiler

Problemfri og fleksibel service

Når du leaser en bil gennem GoMore, er det nemt og fleksibelt at sørge for, at din bil altid er vedligeholdt. Alle serviceeftersyn er inkluderet i din leasingaftale uden ekstra omkostninger.

Sådan administrerer du service på din leasingbil

Serviceeftersyn inkluderet

  • Omfattende dækning: Alle nødvendige serviceeftersyn er inkluderet i prisen på din leasingaftale. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om uventede serviceomkostninger - alt er planlagt og budgetteret fra starten.

Book en serviceaftale

  • Autoriserede værksteder: Når din bil skal til service, kan du bestille tid på et hvilket som helst autoriseret værksted, der er specialiseret i din bils mærke. Med denne fleksibilitet kan du frit vælge det værksted, som har den bedste placering for dig.

  • Intet specifikt værksted påkrævet: Du er ikke begrænset til det værksted, hvor du oprindeligt hentede din leasingbil. Det giver dig mulighed for at søge service på et hvilket som helst autoriseret værksted i nærheden af dig, uanset om du er hjemme eller ude at rejse.

Sådan booker du din service

  1. Serviceplan: Hold øje med din serviceplan, som typisk er beskrevet i din bils manual eller i leasingaftalen. Du vil modtage meddelelser eller påmindelser, når det er tid til service baseret på kilometertal eller tidsintervaller. Kontakt os, hvis du er i tvivl.

  2. Vælg et værksted: Vælg et autoriseret værksted, som servicerer dit bilmærke. Du kan finde en liste over godkendte servicecentre på GoMores hjemmeside eller via din bils forhandlernetværk.

  3. Book en aftale: Kontakt værkstedet for at bestille tid til service. Husk at oplyse, at du leaser din bil gennem GoMore, da de så vil vide, hvad din serviceplan dækker.

Hvis du har brug for mere information om din specifikke serviceplan eller hjælp til at booke et serviceeftersyn, bedes du kontakte GoMore Support.

Fandt du, hvad du skulle bruge?