Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp Leasing GoMore Leasing Sådan bestiller du en leasingbil fra GoMore

Sådan bestiller du en leasingbil fra GoMore

Når du bestiller en leasingbil gennem GoMore modtager du altid en bil, der opfylder dine behov og præferencer. Sådan bestiller du en leasingbil.

Trin-for-trin guide til bestilling af din leasingbil

1. Vælg din bil

  • Udvælgelse: Besøg GoMores hjemmeside og gennemse vores omfattende udvalg af biler, der kan leases. Vælg den bilmodel, der passer bedst til dine behov, baseret på faktorer som fx størrelse, brændstoftype og medfølgende udstyr.

2. Gennemfør din bestilling

  • Bestillingsproces: Når du har valgt en bil, skal du følge anvisningerne på hjemmesiden for at gå igennem bestillingsprocessen. Du skal bl.a. angive oplysninger som fx leasingperiode og eventuelt ekstraudstyr eller andet tilbehør, du ønsker.

3. Bekræftelse og kreditvurdering

  • Kontakt: Når du har afgivet din ordre, vil en repræsentant fra GoMore kontakte dig for at bekræfte dine ordreoplysninger og besvare eventuelle spørgsmål den næstkommende arbejdsdag.

  • Kreditevaluering: Under denne første kontakt vil GoMore foretage en kreditvurdering for at sikre, at leasingaftalen passer til din økonomiske situation. Dette trin er afgørende for godkendelsen af din leasingansøgning.

4. Underskriv din leasingkontrakt

  • Forberedelse af kontrakt: Hvis din kreditvurdering bliver godkendt, vil du modtage en leasingkontrakt via e-mail, som er udarbejdet af vores leasingpartner. Gennemgå kontrakten omhyggeligt.

  • Underskrift: Underskriv kontrakten og send den retur, så vi kan færdiggøre vilkårene for din leasingaftale.

5. Klargøring og afhentning af bilen

  • Bestilling: Når kontrakten er underskrevet, vil GoMore bestille din bil fra producenten eller sørge for, at den er klar, hvis den allerede er på lager.

  • Dato og sted for afhentning: Du vil blive informeret om den endelige afhentningsdato og det sted, hvor du kan hente din nye bil i god tid, så du kan planlægge ud fra det.

Alt i alt

En leasingbil fra GoMore giver dig ikke kun adgang til et bredt udvalg af køretøjer, men også mulighed for at leje den ud til andre i dit nabolag og reducere dine samlede omkostninger. Uanset om du er på udkig efter korttids- eller langtidsleasing, får du altid en løsning, der passer til dine behov på GoMore.

Besøg vores hjemmeside hvis du vil vide mere og kontakt GoMore Support i dag, hvis du vil lease en bil.

Fandt du, hvad du skulle bruge?