Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Leasing GoMore Leasing Leasing med anhængertræk på GoMore

Leasing med anhængertræk på GoMore

Leasingbil med et anhængertræk

Hvis du tilføjer et anhængertræk til din leasingbil, kan du forbedre dens anvendelighed, så den kan trække trailere og campingvogne eller kan bruges til at montere cykelholdere på. Hos GoMore tilbyder vi fleksible muligheder for at montere et anhængertræk til din nye leasingbil i mange af vores leasingtilbud, så vi sikrer, at den opfylder dine specifikke behov lige fra starten.

Sådan tilføjer du et anhængertræk til din leasingbil

  • Bestil sammen med din leasingaftale: Når du leaser en bil gennem GoMore, har du mulighed for at få monteret et anhængertræk, inden du får leveret din nye leasingbil. Hvis du vælger anhængertræk på bestillingstidspunktet, bliver din leasingbil leveret med anhængertræk monteret. Bemærk venligst, at vi ikke tilbyder anhængertræk på alle leasingtilbud.

  • Ekstra omkostninger: Hvis du tilføjer anhængertræk til din leasingbil vil en ekstra udgift blive lagt til din månedlige ydelse i hele leasingaftalen. Udgiften varierer afhængigt af bilens mærke og model, samt hvor kompleks monteringen er.

  • Montering: Monteringen af et anhængertræk udføres hos en autoriseret bilforhandler for at sikre, at det lever op til alle relevante sikkerheds- og kvalitetsstandarder. Det er derfor vigtigt, at monteringen af anhængertrækket udføres professionelt.

Kan jeg få monteret et anhængertræk, når jeg har modtaget leasingbilen?

  • Montering efter levering: Hvis du beslutter, at du har brug for et anhængertræk, efter at du har modtaget din leasingbil, kan GoMore ofte imødekomme dette ønske.

  • Godkendelse og montering: Du skal kontakte GoMore for at få tilladelse til at montere et anhængertræk efter levering. Ligesom ved montering før levering skal montering efter levering udføres af en autoriseret bilforhandler. Det er vigtigt at bemærke, at når anhængertrækket er monteret, kan det ikke afmonteres før slutningen af din leasingperiode.

Priser og ekstraudstyr

  • Overvejelser og udgifter: Du kan se de specifikke udgifter , der er forbundet med at montere et anhængertræk under afsnittet "Tilvalg" i bestillingsprocessen. De angivne prisoplysninger omfatter den ekstra månedlige udgift, som vil blive integreret i din leasingydelse.

  • Mærke og model: Din bils mærke og model kan have betydning for prisen på typen af anhængertrækket, da forskellige køretøjer kræver forskellige anhængertræksystemer og monteringsprocesser.

Fandt du, hvad du skulle bruge?