Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Leasing GoMore Leasing Brugte leasingbiler på GoMore

Brugte leasingbiler på GoMore

Fordelene ved releasing

Hos GoMore har vi ofte mulighed for at lease brugte biler ud, også kendt som releasing. Når du leaser en brugt bil på GoMore kan du nyde godt af fordelene ved at lease en bil til en lavere pris, slippe for besværet ved at eje en bil og samtidig dele den med mennesker i dit nabolag.

Hvad er releasing?

Releasing er leasing af biler, der tidligere har været leaset ud. Bilerne klargøres grundigt både kosmetisk og teknisk for at sikre, at de lever op til vores standarder, før de leases ud igen.

Information om brugte leasingbiler:

  • Forberedt til releasing: Hver brugt bil gennemgår en grundig klargøring og forberedes, så den er i god stand til næste leasingtager. Klargøringen omfatter diverse kosmetiske forbedringer samt alle relevante tekniske kontroller.

  • Normal slitage: Brugte biler er altid velholdte, men de kan have små kosmetiske fejl, som ikke påvirker deres ydeevne eller sikkerhed.

Fordele ved at lease en brugt bil

  • Omkostningseffektivt og ansvarligt: Det er generelt billigere at lease en brugt bil end en ny, fordi de månedlige omkostninger er lavere. Hvis du vælger at udleje din brugte leasingbil, når du ikke selv bruger den, kan du reducere dine månedlige udgifter yderligere. Samtidig hjælper du mennesker i dit nabolag og bidrager til færre biler i byerne.

  • Lavere ydelse men samme pakke: Selv om disse biler er brugte, får du de samme fordele som ved leasing af nye biler, herunder fuld service og forsikring.

Hvis du ønsker mere information om dine muligheder for leasing af brugte biler eller for at udforske vores nuværende udvalg, så besøg vores hjemmeside eller kontakt GoMore Support direkte.

Fandt du, hvad du skulle bruge?