Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Leasing GoMore Leasing Leasingperioder på GoMore

Leasingperioder på GoMore

Oversigt over leasingmuligheder

Hos GoMore ved vi, at fleksibilitet er afgørende, når det handler om at lease en bil. Derfor tilbyder vi en række forskellige leasingperioder, der passer til forskellige behov og præferencer. Uanset om du er på udkig efter en kortvarig eller længerevarende løsning, har vi muligheder, der kan imødekomme din situation.

Typer af leasingaftaler

  • Private leasingaftaler: Disse er typisk tilgængelige i perioder fra 12 til 48 måneder. Denne mulighed er ideel, hvis man foretrækker at have en bil i en længere periode uden de forpligtelser, der følger med at eje en bil.

  • Korttidsleasing: Denne mulighed er god, hvis man har brug for en bil i en kortere periode på fx 1 til 6 måneder. Den løsning er perfekt til midlertidige behov, eller hvis man ikke ønsker at binde sig til en længerevarende aftale.

Fleksible opsigelsesmuligheder

  • Fleksibilitet på lang sigt: Når du indgår en leasingaftale på 12-36 eller 12-48 måneder, har du mulighed for at beholde bilen i hele perioden.

Forlængelse og afslutning af leasingaftale

  • Forlængelsesmuligheder: Hvis du er blevet glad for bilen og ønsker at forlænge leasingaftalen, er du velkommen til at kontakte os for at drøfte muligheden for en forlængelse. Bemærk venligst, at det ikke er muligt at købe bilen efter leasingperioden.

  • Returnering: Når din leasingperiode nærmer sig sin afslutning, vil du modtage detaljerede oplysninger via e-mail om returneringsprocessen. Dette giver dig også mulighed for at skifte til en ny bil, hvis du ønsker at fortsætte med GoMore leasing.

Hvis du har brug for flere oplysninger om de tilgængelige leasingperioder og -muligheder, eller hvis du vil drøfte dine specifikke leasingbehov, er du velkommen til at kontakte GoMore Support. Vi er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning for dig.

Fandt du, hvad du skulle bruge?