Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp Leasing GoMore Leasing Tilbagelever din GoMore leasingbil

Tilbagelever din GoMore leasingbil

Når din leasingperiode nærmer sig sin afslutning, sørger vi hos GoMore for en problemfri overgang. Du vil modtage kommunikation fra os eller vores leasingpartner med alle nødvendige oplysninger om tilbageleveringsprocessen for din leasingbil i god tid, så du kan forberede dig.

Vigtigt før din leasingaftale slutter

  • GoMore Nøglefri: Hvis din leasingbil er udstyret med GoMore Nøglefri-teknologi, er det vigtigt at opsige dit Nøglefri-abonnement, før du afleverer bilen. Kontakt os for at opsige dit abonnement og planlægge afinstallationen. Vi hjælper dig hele vejen.

Tilbagelevering af din leasingbil

  • Returneringssted: Når det er tid til at tilbagelevere din leasingbil, skal du bringe bilen til et aftalt sted fx til en bilforhandler. Disse udpegede tilbageleveringssteder udfører upartiske og professionelle inspektioner af leasingbiler og sikre, at alle foruddefinerede tilbageleveringskrav er opfyldt.

  • Tredjeparts vurdering: Din bil vil blive vurderet af en tredjepart, der sikrer, at inspektionsprocessen er upartisk og overholder de standarder, der er beskrevet i din leasingaftale.

  • Guides til tilbagelevering: De fleste af vores leasingpartnere leverer detaljerede "returvejledninger" sammen med din leasingaftale. Disse vejledninger forklarer tilbageleveringsprocessen grundigt og giver tips til, hvordan du sikrer en problemfri tilbagelevering af bilen.

Er du interesseret i en ny leasingaftale?

Hvis du overvejer at lease en anden bil, når din nuværende leasingaftale udløber, er GoMore klar til at hjælpe. Kontakt os for at udforske nye leasingmuligheder, så hjælper vi dig med at oprette en ny aftale, der sikrer en smidig overgang fra din nuværende leasingbil til din næste.

Hvis du har brug for flere oplysninger om tilbageleveringsprocessen, eller hvis du har spørgsmål til, hvordan du laver en ny leasingaftale, er du velkommen til at kontakte vores Leasing Team.

Fandt du, hvad du skulle bruge?