Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Leasing GoMore Leasing Kan jeg få GoMore Nøglefri i min leasingbil?

Kan jeg få GoMore Nøglefri i min leasingbil?

Del din leasingbil med GoMore Nøglefri

Vores Nøglefri-teknologi gør det endnu nemmere at dele din leasingbil og sikrer typisk flere udlejninger. De fleste af vores GoMore leasingbiler er kompatible med Nøglefri-teknologien og gør det muligt for dig at udleje din bil uden at skulle være fysisk til stede. Se her, hvordan du kan drage fordel af GoMore Nøglefri i din leasede GoMore bil.

Fordele ved GoMore Nøglefri

  • Nem adgang: Lejere kan åbne og låse bilen via GoMore-appen og på den måde afhente og tilbagelevere bilen uafhængigt af, om du som udlejer er fysisk til stede eller ej.

  • Øget efterspørgsel: Nøglefri biler har i gennemsnit op til fem gange flere bookinger end biler uden.

  • Fuld kontrol: Du har fuld kontrol over, til hvem og hvornår din bil kan udlejes. Du skal bare holde din kalender opdateret.

Krav til GoMore Nøglefri

  1. Kompatible modeller: Din bils mærke og model skal være understøttet af GoMore. Kun leasingbiler med et "Nøglefri"-logo kan udstyres med Nøglefri-teknologi.

  2. Leasingaftalens varighed: For at installere GoMore Nøglefri, skal der være minimum 12 måneder tilbage af din leasingaftale.

Kom godt i gang med GoMore Nøglefri

Hvis du er interesseret i at få installeret GoMore Nøglefri i din leasingbil, skal du følge disse trin:

  1. Gennemgå mulighederne: På tilbuddet for den leasingbil, du ønsker at bestille, skal du klikke på "Gå til tilvalg". Her kan du få flere oplysninger om den konkrete bil og GoMore Nøglefri, herunder også pris og betingelser for installation.

  2. Kontakt os: Hvis du har brug for yderligere hjælp eller hvis du ønsker at udforske dine leasingmuligheder med GoMore Nøglefri, så kontakt vores Support, som er klar til at hjælpe dig.

Alt i alt

GoMore Nøglefri forenkler ikke kun processen med at udleje din bil, men øger også dens potentielle indtægt betydeligt. Ved at give lejere adgang til din bil direkte via GoMore-appen åbner du op for et nyt niveau af fleksibilitet og bekvemmelighed. Start din rejse med GoMore Nøglefri i dag.

Fandt du, hvad du skulle bruge?