Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Biludlejning Lejeforsikring og skader Rapporter skader i lejekontrakten

Rapporter skader i lejekontrakten

Når du lejer en bil gennem GoMore, er det vigtigt at følge procedurerne for afhentning, dokumentation og tilbagelevering af bilen som beskrevet i lejekontrakten, der er tilgængelig i vores app. Her kan du se, hvordan processen forløber:

Afhent bilen

Den person, der har lejet bilen, skal afhente den på den adresse, der er angivet i lejeaftalen. En eventuel ekstra fører kan ikke afhente bilen, medmindre den primære lejer er til stede.

Lejekontrakt

Lejekontrakten i vores app skal udfyldes både ved start og ved afslutning af lejen. Kontrakten bruges til at bekræfte lejerens og eventuelle ekstra førers identitet og til at dokumentere bilens stand, eksisterende skader, brændstofniveau samt antal kørte kilometer.

Sådan anmelder du skader:

  • Ved starten af lejemålet: Dokumenter bilens oprindelige stand, herunder eventuelle skader, ved hjælp af lejekontrakten. Tag billeder og noter eventuelle problemer direkte i appen.

  • Under lejen: Hvis der opstår nye skader eller problemer med bilen, skal lejeren stoppe bilen og straks kontakte vejhjælp eller GoMore Support.

  • Dokumentation af hændelsen: Lejeren bør indsamle så mange oplysninger som muligt om, hvordan skaden eller problemet opstod. Disse oplysninger vil være afgørende for forsikringskrav og bør noteres i lejekontrakten.

Tilbagelevering af bilen

Når du udfylder lejekontrakten ved tilbagelevering af bilen, skal du kontrollere, at bilen tilbageleveres i samme stand som ved afhentning. Hvis bilen er beskadiget, skal det noteres i lejekontrakten.

Sidste trin:

  • Registrer skader: Gennemgå bilen for eventuelle nye skader, der ikke tidligere er dokumenteret. Registrer disse i appen og tag billeder, hvis det er nødvendigt.

  • Færdiggør lejekontrakten: Udfyld lejekontrakten i appen og sørg for, at alle nye skader er tydeligt angivet. Bekræft lejekontrakten med lejeren, før du færdiggør den.

Skadebehandling med GoMore:

  • Skadevurdering af GoMore: Når skaden er anmeldt i lejekontrakten, vil GoMore gennemgå detaljerne og vurdere skaden.

  • Kontakt og behandling af anmeldelse: GoMore kontakter både udlejer og lejer for at drøfte de næste skridt i behandlingen af kravet.

Ved at rapportere skader rettidigt og følge processen kan både lejere og udlejere sammen sikre en god og transparent lejeoplevelse. For mere detaljerede instruktioner, eller hvis der opstår problemer, er du velkommen til at kontakte GoMore Support.

Fandt du, hvad du skulle bruge?