Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Biludlejning Erhvervsudlejning af biler Fordele ved GoMore Nøglefri for erhvervsudlejere

Fordele ved GoMore Nøglefri for erhvervsudlejere

Som erhvervsudlejer på biludlejningsmarkedet kan GoMore Nøglefri-teknologien give dig konkurrencemæssige fordele fordi den forbedrer driftseffektiviteten og øge lejetilfredsheden betydeligt. GoMore Nøglefri er designet til at optimere den måde, du administrerer din flåde på fx ved at give lejere nem og fleksibel adgang til bilerne uden behov for fysisk nøgleudveksling. Her kan du læse mere om GoMore Nøglefri.

Problemfri udlejning

Nøglefri adgang

  • Nøglefri adgang og betjening: Med GoMore Nøglefri kan lejere åbne og låse dine biler ved hjælp af GoMore-appen. Det betyder, at det er slut med at koordinere nøgleudvekslinger, hvilket sparer dig tid, forenkler udlejningsprocessen og øger fleksibiliteten for dine lejere.

Flere udlejninger

  • 24/7 tilgængelighed: Nøglefri biler kan udlejes når som helst, og du behøver ikke at være fysisk til stede ved hver udlejning. Lejerne sætter pris på fleksibiliteten ved at kunne hente og aflevere bilen, når det passer dem, hvilket kan føre til større efterspørgsel og hyppigere udlejninger.

Operationel effektivitet

Strømlinet administration

  • Mindre nedetid: Nøglefri adgang reducerer tiden mellem udlejninger, hvilket betyder, at dine biler kan udlejes oftere og derved forøge din indtægt.

Reducerede driftsomkostninger

  • Ved at eliminere behovet for fysisk nøglehåndtering reducerer du omkostningerne forbundet med behovet for nøgleudveksling.

Kom godt i gang med GoMore Nøglefri

  • Installation og support: GoMore håndterer installationen af Nøglefri-teknologien og sikrer, at det integreres problemfrit i dine biler. Vi står til rådighed for at hjælpe dig hele vejen, fra installation til daglig drift.

Alt i alt

Ved at installere GoMore Nøglefri i dine biler forenkler du ikke kun udlejningsprocessen, men optimerer også driftseffektiviteten. Det er en investering i din udlejningsvirksomheds fremtid, som sikrer, at du er på forkant med udviklingen på et konkurrencepræget marked for biludlejning. Kontakt GoMore Support, hvis du ønsker mere information om, hvordan du får installeret GoMore Nøglefri i din flåde.

Fandt du, hvad du skulle bruge?