Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp Biludlejning Erhvervsudlejning af biler Krav til erhvervsbiler på GoMore

Krav til erhvervsbiler på GoMore

Erhvervsudlejere på GoMore, skal opfylde specifikke krav for at sikre, at bilerne er sikre, pålidelige og overholder lokale krav. Her er en oversigt over de krav, der gør sig gældende for erhvervsudlejningsbiler på tværs af lande:

Generelle krav til biler

  • Erhvervsmæssig registrering: Biler skal være registreret som erhvervsbiler og overholde de juridiske krav for erhvervsmæssig brug i det pågældende land.

  • Alder og stand: Erhvervsbiler bør ikke være ældre end et vist antal år, typisk ikke mere end 15-18 år, afhængigt af det pågældende land. Bilerne skal være i god mekanisk og æstetisk stand.

  • Forsikring: Erhvervsejede biler skal være dækket af en omfattende erhvervsudlejningsforsikring, der som minimum omfatter ansvars- og kaskodækning samt vejhjælp. Forsikringen skal tegnes af erhvervsudlejeren, da erhvervsbiler ikke er dækket af GoMores forsikring for privat biludlejning.

Specifikke krav til udstyr

  • Sikkerhedsudstyr: Bilerne skal være udstyret med alt obligatorisk sikkerhedsudstyr som fx funktionelle sikkerhedsseler og airbags, dæk, der passer til årstiden fx vinterdæk samt førstehjælpskasse og sikkerhedstrekant.

  • Funktionalitet: Alle bilens kritiske funktioner, herunder bremser, lys og styresystem, skal være fuldt funktionsdygtige til enhver tid. Registrering af regelmæssig vedligeholdelse og service skal være opdateret.

Dokumentation og overholdelse

  • Lejekontrakt i GoMore-appen: Erhvervsudlejere skal bruge GoMore-lejekontrakten, der er tilgængelig i appen, til at dokumentere bilens stand både ved starten og slutningen af lejeperioden.

  • Dokumentation: Al nødvendig dokumentation såsom registreringspapirer, forsikringscertifikater og inspektionsrapporter skal være aktuelle og tilgængelige for gennemgang af GoMore, men de må ikke opbevares i bilen under udlejningen.

Landespecifikke krav

Erhvervsbiler skal også overholde eventuelle yderligere landespecifikke krav. For detaljerede oplysninger om hvert enkelt land, besøg venligst de respektive links nedenfor og se afsnittene om erhvervsudlejere:

Støtte og vejledning

Ved at følge disse krav og retningslinjer sikrer du som erhvervsudlejer, at dine køretøjer er velforberedte og opfylder GoMores standarder for kvalitet og -sikkerhed. På den måde bidrager du til at vi sammen opretholder et positivt omdømme og øger tilfredsheden på GoMore.

Hvis du har brug for hjælp eller assistance som erhvervsudlejer, er du velkommen til at kontakte GoMore Support for at få hjælp.

Fandt du, hvad du skulle bruge?