Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp Biludlejning Erhvervsudlejning af biler Erhvervsudlejning på GoMore

Erhvervsudlejning på GoMore

Hvis du som udlejer på GoMore ejer køretøjer, der ikke er indregistreret til privat person- eller godstransport, fx gulpladebiler eller varevogne, kan du stadig udleje dit køretøj via vores platform. Der er dog specifikke betingelser og forsikringskrav, du skal opfylde. Her er alt, hvad du har brug for at vide om at udleje dine erhvervskøretøjer på GoMore.

Køretøjsregistrering og forsikring

Ikke-private køretøjer

  • Registreringstyper: Køretøjer på gule plader eller køretøjer, der er klassificeret som varevogne og ikke er privatejede, er ikke omfattet af GoMores forsikringsaftale for privat biludlejning.

  • Opret som erhvervskøretøj: Når du opretter et sådant køretøj på GoMore, skal du registrere det som et erhvervskøretøj.

Forsikringskrav

  • Obligatorisk forsikring: Som erhvervsudlejer skal du have din egen forsikringsdækning for alle udlejninger. Forsikringen skal som minimum omfatte kasko-, ansvars- og kollisionsdækning samt vejhjælp. Forsikringen må ikke have en højere selvrisiko end angivet i vores udlejningsbetingelser.

  • Vejhjælp: Denne service skal være tilgængelig uden ekstraomkostninger og tilgængelig 24/7 for alle lejere.

Ansvar under udlejning

Håndtering af skader

  • Udlejers ansvar: Som virksomhedsejer er du fuldt ud ansvarlig for at håndtere eventuelle skader, der opstår i løbet af lejeperioden.

  • Hjælp fra GoMore Support: Selvom GoMore ikke kan holdes ansvarlig for skader før, under eller efter udlejningen, kan GoMore Support hjælpe med at opkræve selvrisiko eller skadesomkostninger fra lejeren, når reparationerne er dokumenteret.

Dokumentation påkrævet

  • Bevis: For at lette inddrivelsen af omkostningerne skal du fremlægge dokumentation som fx en selvrisikofaktura fra dit forsikringsselskab eller en faktura og værkstedsrapport fra værkstedet.

Skattemæssige og juridiske overvejelser

Skatteforpligtelser

  • Skatteindberetning: Enhver skatteindberetning i forbindelse med privat brug af erhvervsregistrerede køretøjer, der udlejes gennem GoMore, er udlejerens ansvar.

  • GoMore er ikke ansvarlig for eventuelle skattemæssige konsekvenser af udlejningen af dit køretøj og påtager sig ikke forpligtelser eller ansvar i denne henseende.

Alt i alt

Udlejning af erhvervsklassificerede køretøjer på GoMore indebærer specifikke krav, herunder til forsikring og skadeshåndtering. Ved at sikre, at dine køretøjer er korrekt opført som erhvervsudlejning og fuldt forsikret, kan du drage fuld fordel af GoMores platform til at generere indtægter fra din kommercielle flåde, samtidig med, at du overholder alle lovkrav.

Fandt du, hvad du skulle bruge?