Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Biludlejning Hjælp til biludlejere Forstå kilometer for udlejere

Forstå kilometer for udlejere

Oversigt over inkluderede kilometer

Når du udlejer din bil gennem GoMore, er der et bestemt antal kilometer inkluderet i lejeprisen:

  • Dagsleje: For en standard 24-timers leje er der inkluderet et fast antal gratis kilometer. Du kan altid se, hvor mange kilometer, der er inkluderet, før du bekræfter en udlejning.

  • Flere dages udlejning: For længere perioder falder de inkluderede kilometer dagligt.

Køb af ekstra kilometer

Forudbestilling af ekstra kilometer

  • Anbefaling: Hvis din lejer forventer at køre mere end de inkluderede kilometer, anbefales det, at de ekstra kilometer tilkøbes på bookingtidspunktet. Det er med til at sikre gennemsigtighed og giver dig som udllejer mulighed for at styre din bils brug mere effektivt.

  • Prissætning: Prisen for ekstra kilometer er tydeligt angivet i din bilprofil, så lejere kan træffe informerede beslutninger, før de afslutter deres booking.

Godtgørelse ved overskridelse af kilometer

Gebyr for overskydende kilometer

  • Konsekvenser: Hvis en lejer overskrider de inkluderede kilometer, opkræves de overskydende kilometer til en pris, der er 50 % højere, end hvis de var købt på forhånd.

  • Betalingsproces: GoMore beregner automatisk den overskydende kørsel og opkræver lejeren inden for 24 timer efter lejeperiodens afslutning.

I tilfælde af betalingsproblemer

  • Direkte betaling: Hvis opkrævningen ikke kan behandles via lejerens betalingskort, vil GoMore underrette begge parter via e-mail. Vi anbefaler, at lejeren foretager en direkte betaling til dig, eventuelt via bankoverførsel.

  • Løsning ved uenighed: Hvis der opstår uenighed om betalingen, står GoMore Support til rådighed for at hjælpe med at løse problemet og sikre, at du modtager den rette kompensation for de ekstra kørte kilometer.

Registrering af kilometertal

Nøjagtig registrering

  • Ved afhentning og tilbagelevering: Det er afgørende, at kilometertallet registreres nøjagtigt i lejekontrakten både ved starten og slutningen af lejemålet. Det sikrer, at eventuelle ekstra kilometer bliver korrekt dokumenteret og faktureret.

  • Bekræftelse: Både du og lejeren bør kontrollere, at det kilometertal, der er angivet i lejekontrakten, er korrekt.

Alt i alt

Korrekt håndtering af kilometer sikrer en fair og gennemsigtig lejeproces for både udlejere og lejere. Ved at opstille klare forventninger om inkluderede kilometer og gebyrer for ekstraudstyr hjælper det os med at opretholde en behagelig og gnidningsfri lejeoplevelse GoMore. Husk, at ubrugte kilometer ikke refunderes, og det er vigtigt at kommunikere dette til lejerne for at undgå misforståelser.

For yderligere oplysninger eller hjælp til kilometerrelaterede spørgsmål, kontakt venligst GoMore Support via hjemmesiden eller appen.

Fandt du, hvad du skulle bruge?