Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Biludlejning Hjælp til biludlejere Sådan gør du din bil klar til udlejning

Sådan gør du din bil klar til udlejning

Når du lejer din bil ud på GoMore skal du altid sikre, at den er klar til udlejning. Her er en trinvis vejledning, der hjælper dig med at gøre din bil klar, før du overdrager den til en lejer på GoMore.

1: Rengør bilen indvendigt og udvendigt

Sørg for, at din bil er i en ren og præsentabel stand, der afspejler billederne på din bilprofil, før den overdrages til en lejer.

2: Tjek de vigtigste ting

  • Brændstof: Sørg for, at der er en rimelig mængde brændstof i tanken, så lejeren kan bruge bilen med det samme.

  • Væskeniveauer: Tjek vigtige væsker som fx motorolie, sprinklervæske, bremsevæske og kølervæske og påfyld hvis nødvendigt.

  • Dæktryk: Sørg for, at alle dæk, inklusive reservehjulet, er pumpet op til producentens anbefalede niveau. Tjek også for slitage og udskift dæk, der er slidte eller beskadigede.

3: Sørg for, at væsentlige funktioner fungerer

  • Lys og signaler: Tjek alle lygter, herunder forlygter, baglygter, bremselys og blinklys, for at sikre, at de fungerer korrekt.

4: Dokumentér bilens stand

  • Tag billeder: Før du afleverer bilen, er det en god idé at tage billeder indvendigt og udvendigt. Dokumenter også eventuelle skader på bilen med fotos.

  • Tjek for personlige ejendele: Fjern eventuelle personlige ejendele og tjek handskerummet, bagagerummet og under sæderne for at sikre, at der ikke er efterladt noget personligt.

4: Parker bilen i nærheden af dens hjemmeadresse

Parker bilen på eller i nærheden af den adresse, der er angivet i din bilprofil.

Fandt du, hvad du skulle bruge?