Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp Biludlejning Hjælp til biludlejere Forstå lejekontrakten

Forstå lejekontrakten

En klar og fyldestgørende lejekontrakt er afgørende for en god udlejningsoplevelse på GoMore, uanset om du bruger Nøglefri-teknologi eller møder lejerne personligt. Denne guide hjælper dig med at forstå, hvordan lejekontrakter fungerer for begge typer udlejning.

Generelt overblik over lejekontrakten

Formålet med kontrakten

  • Registrering af bilens stand: Det primære formål med lejekontrakten er at etablere en klar og aftalt registrering af bilens stand på tidspunktet for afhentning og tilbagelevering. Dette er med til at forhindre uenigheder mellem udlejeren og lejeren om eventuelle skader, der måtte opstå i løbet af lejeperioden.

  • Registrering af kilometer: Kontrakten bruges også til at registrere kilometertal og brændstofniveau ved begyndelsen og afslutningen af lejeperioden.

Specifikationer for Nøglefri udlejning

Automatisering af kontrakten

  • Kontrakt: Ved Nøglefri udlejning udfyldes lejekontrakten digitalt af lejeren via GoMore-appen.

  • Fjernadgang til bilen: Nøglefri-teknologien giver lejerne mulighed for at åbne og låse bilen via GoMore-appen, som automatisk håndhæver kontraktens start- og sluttidspunkter.

Sikkerhed og dokumentation

  • Indledende og afsluttende kontrol: Lejere skal dokumentere bilens stand med fotos ved lejeperiodens start og afslutning ved hjælp af GoMore-appen.

Specifikationer for ikke-Nøglefri udlejning

Udførelse af kontrakt

  • Fysisk overdragelse: Når du møder lejeren personligt, gennemgår og underskriver I lejekontrakten sammen, før nøglerne overdrages.

  • Sammen: Udlejer og lejer inspicerer bilen sammen, og eventuelle skader eller problemer noteres i kontrakten for at sikre, at begge parter har en fælles forståelse af bilens stand.

Alt i alt

Uanset om du udlejer din bil ved hjælp af Nøglefri-teknologi eller møder lejeren personligt, er lejekontrakten din garanti for, at alle aspekter af udlejningen er fyldestgørende og gensidigt accepteret. GoMore giver dig de nødvendige værktøjer og støtte til at lette denne proces og hjælper med at håndtere udlejningen.

Fandt du, hvad du skulle bruge?