Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp Biludlejning Hjælp til biludlejere Sådan får du GoMore Nøglefri afinstalleret

Sådan får du GoMore Nøglefri afinstalleret

Hvis du har brug for at opsige dit GoMore Nøglefri-abonnement og få enheden afinstalleret, er her alt, hvad du har brug for at vide. GoMore dækker omkostningerne ved både installation og afinstallation.

Trin til at afinstallere GoMore Nøglefri

1. Kontakt GoMore

  • Igangsæt processen: Send GoMore Support en e-mail for at anmode om opsigelse af dit Nøglefri-abonnement. Angiv venligst din bils nummerplade og foretrukne datoer for afinstallation for at hjælpe os med at koordinere processen effektivt.

2. Planlæg afinstallation

  • Når vi har modtaget din e-mail, hjælper vi dig med at booke en aftale med et af vores partnerværksteder. Vi tilstræber at imødekomme dine foretrukne datoer så godt som muligt for at gøre det nemmere for dig.

3. Afinstallation af fagfolk

  • Eksperthåndtering: Vores certificerede teknikere tager sig af afinstallationen. De sikrer, at den Nøglefri enhed fjernes omhyggeligt uden at beskadige dit køretøj.

4. Abonnement- og betalingsafslutning

  • Betalinger afbrydes: Dine abonnementsbetalinger vil blive afbrudt, når afinstallationen er bekræftet og Nøglefri-enheden er returneret til GoMore.

5. Leasingbiler og Nøglefri

  • Hvis du leaser din bil gennem GoMore, er det dit ansvar at sikre, at Nøglefri-enheden er afmonteret, før du returnerer køretøjet til vores leasingpartner. Dette er afgørende for at undgå potentielle gebyrer.

Fandt du, hvad du skulle bruge?