Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp Biludlejning Hjælp til biludlejere Installation af GoMore Nøglefri

Installation af GoMore Nøglefri

Hvis du vil forbedre din bils udlejningspotentiale med GoMore Nøglefri, er det vigtigt også at forstå den bagvedliggende installationsproces. Her kan du se, hvordan Nøglefri-enheden installeres på en professionel og effektiv måde i din bil.

Sådan fungerer installationen af GoMore Nøglefri

1. Professionel installation

  • Certificerede teknikere: GoMore Nøglefri-enheder installeres af GoMores egne mekanikere eller udvalgte værksteder, der er specialuddannede i installation af Nøglefri-teknologi. Disse teknikere følger specifikke retningslinjer, der er skræddersyet til ethvert bilmærke og enhver model for at sikre, at systemet integreres problemfrit med din bils eksisterende systemer.

2. Samarbejde med værksteder

  • Landsdækkende partnere: GoMore samarbejder med værksteder i forskellige dele af landet, hvilket gør det nemt for dig at finde et sted i nærheden af dig, hvor du kan få Nøglefri-enheden installeret.

  • Udlejers ansvar: Du skal selv køre din bil til og fra værkstedet. Hvis installationen udføres af en af GoMores egne mekanikere, kan de komme hen til din bil for at færdiggøre installationen.

3. Ansvar efter installationen

  • Funktionsafprøvning: Når GoMore Nøglefri er installeret, er det dit ansvar som udlejer af bilen at teste, at Nøglefri-funktionen og startspærren fungerer efter hensigten. Du modtager specifikke testinstruktioner af GoMore, som du skal følge.

4. Kom godt i gang

  • Tilkendegiv din interesse: Hvis du er interesseret i at få GoMore Nøglefri installeret i din bil, skal du tilmelde dig her. GoMore Support kontakter dig så hurtigt som muligt for at forklare processen og hjælpe dig med at komme i gang.

Installationen af GoMore Nøglefri forbedrer ikke kun lejeoplevelsen ved at gøre den mere fleksibel og bekvem, men øger også sikkerheden i din bil. Ved at sikre, at installationen udføres af certificerede fagfolk og ved at følge op med korrekte funktionstests, kan du trygt udleje din bil på GoMore.

Fandt du, hvad du skulle bruge?