Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp Biludlejning Hjælp til biludlejere Sådan får du flere udlejninger med levering

Sådan får du flere udlejninger med levering

Hvis du som udlejer på GoMore tilbyder at levere og afhente din bil hos lejer, fremmer du ikke alene din bils placering i søgeresultaterne, men gør den også mere attraktiv for lejere at booke. Se her, hvordan du kan forbedre dit udlejningspotentiale med levering på GoMore.

Fordele ved at tilbyde levering og afhentning

  • Øget synlighed: Biler, der kan leveres, bliver vist højere oppe i søgeresultaterne, hvilket tiltrækker flere potentielle lejere.

  • Bekvemmelighed: Biler, der kan leveres, giver lejere nemmere adgang og øger særligt fleksibiliteten hos dem, der af forskellige årsager ikke er i stand til at hente bilen hos dig, fx turister, der ankommer til lufthavnen.

Sådan gør du levering tilgængelig for din bil

1. Aktivér 'Levering' på din profil

  • Gå til indstillinger: Log ind på din GoMore-konto og vælg 'Dine biler'.

  • Administrer din bil: Vælg den bil, du vil tilbyde at levere, og gå til 'Parkering og levering'.

  • Aktiver levering: Her kan du aktivere levering og angive detaljerne for denne service.

2. Indstil leveringssteder og priser

  • Definer leveringssteder: Angiv hvortil du vil levere bilen. Du kan fx vælge at tilbyde levering til lokale lufthavne, lejeres personlige adresse eller andre specificerede steder.

  • Krav til afhentning og levering: Sørg for, at bilen afhentes samme sted, som den blev leveret, medmindre andet er aftalt.

  • Vælg en pris: Du kan fastsætte en bestemt pris for levering, der omfatter både levering og afhentning. Nogle udlejere vælger at tilbyde gratis levering til nærliggende steder for at forbedre deres udlejningspotentiale.

3. Angiv leveringsradius

Radius: Vælg, hvor langt fra din hjemmeadresse du er villig til at køre for levere den. Du kan indstille forskellige afstandsintervaller ud fra, hvad du har det bedst med.

Levering med GoMore Nøglefri

Hvis din bil er Nøglefri, forbedrer du oplevelsen og forøger dit udlejningspotentiale:

Nøglefri fleksibilitet: Parker bilen på eller i nærheden af det aftalte leveringssted. Lejere kan derefter hente og aflevere bilen ved hjælp af GoMore-appen, som gør det muligt at åbne og låse bilen, uden at I skal udveksle en fysisk nøgle.

Alt i alt

At tilbyde levering og afhentning af din bil øger din bils appel iblandt lejere på GoMore betydeligt. Leveringsservice forbedrer ikke kun din bils synlighed i søgeresultaterne, men giver også større bekvemmelighed for lejere. Husk at kommunikere alle detaljer vedrørende levering tydeligt i din bilprofil for at sikre en god oplevelse for både udlejer og lejer.

Fandt du, hvad du skulle bruge?