Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Biludlejning Hjælp til biludlejere Udlejers ansvar for en Nøglefri bil på GoMore

Udlejers ansvar for en Nøglefri bil på GoMore

Som udlejer af en Nøglefri bil på GoMore er det dit ansvar at sikre, at dit køretøj forbliver egnet til udlejning. Dette indebærer at holde bilen i god stand og dokumentere eventuelle eksisterende skader korrekt. Her er en oversigt over dit ansvar og de trin, du skal følge.

Klargøring af bil

  • Hold bilen i god stand: Sørg løbende for, at din bil er i god stand. Regelmæssig vedligeholdelse og kontrol er afgørende for at give lejerne en god og sikker oplevelse.

  • Dokumentér eksisterende skader: Før du udlejer din bil, skal du dokumentere eventuelle eksisterende skader under afsnittet "eksisterende skader" i din bilprofil. Inkluder tydelige fotos og en detaljeret beskrivelse af hver skade for at sikre fuld gennemsigtighed og undgå uenigheder om bilens stand efter udlejning.

Ansvar efter udlejning

  • Rapporter nye skader: Efter hver udlejning har du 48 timer til at rapportere eventuelle nye skader, som ikke blev dokumenteret af lejeren på tidspunktet for afhentning og tilbagelevering af bilen. Du skal fremlægge fotografisk bevis for de nye skader og kontakte GoMore Support med det samme.

  • Dokumentation er dit ansvar: Det er dit ansvar at bevise, at eventuelle udokumenterede skader er opstået i løbet af lejeperioden, hvis det ikke fremgår tydeligt af lejers fotos. Lejer skal tage omfattende fotos af høj kvalitet af bilen fra alle vinkler ved både afhentning og tilbagelevering.

Identitetsbekræftelse ved Nøglefri udlejning

  • Intet behov for at bekræfte lejers identitet: Ved GoMore Nøglefri udlejning behøver du ikke at bekræfte lejerens identitet personligt. GoMore verificerer manuelt alle lejeres identitet før deres første udlejning for at sikre sikkerhed og tillid på platformen.

Alt i alt

Når du udlejer en Nøglefri bil på GoMore, skal du sørge for aktivt at vedligeholde den løbende og dokumentere eventuelle problemer for at sikre en god udlejningsoplevelse.

Fandt du, hvad du skulle bruge?