Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Biludlejning Hjælp til biludlejere Minimum- og maksimumslejeperiode

Minimum- og maksimumslejeperiode

Som udlejer på GoMore kan det have stor betydning for dit udlejningspotentiale at indstille passende minimums- og maksimumslejeperioder for dit køretøj. Disse indstillinger gør dig i stand til at styre, hvor længe din bil kan udlejes, og samtidig sikrer de, at din bil opfylder dine personlige behov, imens dit indtjeningspotentiale maksimeres. Denne guide hjælper dig med at forstå og indstille parametrene korrekt.

Forstå minimums- og maksimumslejeperioder

Minimumslejeperiode

Minimumslejeperioden er den kortest sammenhængende periode, du tillader, at din bil kan udlejes. Det kan være fra en time op til flere dage, afhængigt af dine præferencer og den efterspørgsel, du forventer.

Maksimumslejeperiode

Den maksimale lejeperiode er den længst sammenhængende periode, du tillader, at din bil kan udlejes. Denne periode kan variere fra flere dage op til flere uger.

Sådan indstiller du minimums- og maksimumslejeperioder

1. Gå til din bilprofil

  • Log ind på din GoMore-konto og vælg den bil, du vil indstille eller justere lejeperioderne for.

2. Gå til indstillinger

  • Gå til "Administrer bil" og find afsnittet med udlejningsindstillinger, hvor du kan indstille både minimums- og maksimumslejeperioder.

3. Angiv perioderne

  • Indtast den ønskede minimums- og maksimumslejeperiode. Overvej faktorer som efterspørgselsmønstre i dit område, din personlige tidsplan, og hvor ofte du er villig til at håndtere lejeoverdragelser.

4. Gem og opdater

  • Når du har indstillet perioderne, skal du gemme ændringerne. Det er en god idé at gennemgå disse indstillinger med jævne mellemrum for at sikre, at de fortsat opfylder dine behov og justere dem baseret på sæsonbestemt efterspørgsel eller ændringer i din tilgængelighed.

Fandt du, hvad du skulle bruge?