Hvordan kan vi hjælpe?

Med-udlejere

Det kan være meget nemmere at administrere en udlejningsbil med lidt hjælp. Derfor tilbyder GoMore muligheden for med-udlejere, så du kan dele de administrative opgaver med en anden. Uanset om det drejer sig om at håndtere udlejninger, kommunikere med lejere eller styre de daglige opgaver som fx rengøring og vedligeholdelse, kan en med-udlejer hjælpe med at lette arbejdet og spare dig tid.

Hvad er en med-udlejer?

En med-udlejer er en person, du vælger til at hjælpe med at administrere dine biler på GoMore. Det kan være en rengøringsassistent, der får adgang til dine Nøglefri-biler, en partner, der hjælper med udlejninger og beskeder, eller en anden person, som du har tillid til kan hjælpe med driften af din udlejningsbil.

Adgangsniveauer

Du kan tildele din med-udlejer to forskellige adgangsniveauer:

Begrænset adgang: Giver med-udlejer mulighed for at udføre specifikke opgaver uden fuld kontrol over kontoen.

Standardadgang: Giver med-udlejer bredere muligheder for at administrere udlejningerne.

Sådan tilføjer du en med-udlejer

Det er nemt at tilføje en med-udlejer. Her ser du, hvordan det fungerer:

  1. Naviger til med-udlejer: Gå til 'Dine biler' -> 'Med-udlejere'.

  2. Tilføj via e-mail: Indtast den e-mailadresse, der er knyttet til din med-udlejers aktive GoMore-konto. Hvis din med-udlejer endnu ikke har en konto, skal vedkommende først oprette en.

  3. Tillid og sikkerhed: Tilføj kun med-udlejere, som du kender og har tillid til. Du kan til enhver tid ændre eller tilbagekalde deres adgang.

Overvågning af med-udlejers aktivitet

Du kan spore dine med-udlejers aktiviteter for at sikre, at de forvalter ansvaret som forventet. Denne funktion giver dig mulighed for at se opdateringer af din bils profil, fx ændringer af fotos eller kalenderopdateringer, hvilket giver gennemsigtighed og opretholder kontrollen over din udlejningsadministration.

Hvorfor bruge en med-udlejer?

  • Effektivitet: Med-udlejere kan hjælpe med at administrere dine udlejninger mere effektivt og sikre hurtige svar og opdaterede kalendere.

  • Bekvemmelighed: Med en med-udlejer kan du sikre, at din bil er klar til enhver udlejning uden at være personligt til stede ved hver overdragelse.

  • Fleksibilitet: Ved at dele arbejdsbyrden kan du skalere din udlejning uden at gå på kompromis med servicekvaliteten eller din tid.

Ved at gøre brug af muligheden for med-udlejere på GoMore kan du forbedre administrationen af dine udlejningsbiler og gøre processen mere smidig og effektiv. Uanset om du ønsker at udvide din udlejningsvirksomhed eller blot har brug for hjælp til det eksisterende arbejde, kan en med-udlejer være en uvurderlig ressource.

Fandt du, hvad du skulle bruge?