Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Biludlejning Hjælp til biludlejere 10 tips til at øge antallet af udlejninger på GoMore

10 tips til at øge antallet af udlejninger på GoMore

Hvis du ønsker at øge antallet af udlejninger og dermed også din indtjening på GoMore kan du benytte dig af en kombination af strategisk prissætning, kalenderstyring og forbedring af din bil generelt. Her er 10 tips til at få flere bookinger:

1. Få GoMore Nøglefri

 • Forbedre bilens tilgængelighed: Installer vores Nøglefri-teknologi i bilen, så lejere kan åbne og låse bilen direkte via appen. Det gør udlejningsprocessen nemmere og oplevelsen bedre.

 • Øg antallet af udlejninger: Nøglefri biler udlejes 4-5 gange mere end biler uden på grund af den fleksibilitet, det giver både udlejere og lejere.

2. Konkurrencedygtige priser

 • Følg vores prisforslag: Brug GoMores prisforslag, som er baseret på markedsanalyse, for at sikre, at din bil er konkurrencedygtigt prissat.

 • Dynamisk prissætning: Aktivér dynamisk prissætning for automatisk at justere dine priser baseret på efterspørgsel. Det er med til at sikre højere indtjening i højsæsonerne og flere udlejninger i lavsæsonerne.

3. Fotos i høj kvalitet

 • Bedre synlighed: Upload tydelige fotos i høj kvalitet af din bil fra flere vinkler, både indvendigt og udvendigt. Godt fotograferede biler prioriteres i søgeresultaterne og får flere udlejninger.

4. Aktivér kvikbooking

 • Øg effektiviteten: Aktivér kvikbooking for automatisk at acceptere anmodninger baseret på din bils tilgængelighed. Denne funktion forbedrer din synlighed og appel over for lejere betydeligt.

5. Opret en informativ bilprofil

 • Detaljeret beskrivelse: Giv en omfattende beskrivelse af din bils funktioner, komfort og eventuelt ekstraudstyr som fx børnesæder eller cykelholdere. Jo flere oplysninger, der er tilgængelige, jo bedre kan lejere vurdere, om din bil passer til deres behov.

6. Fleksibel lejeperiode

 • Indstil minimums- og maksimumslejeperioder: Du kan vælge at tilbyde en minimumslejeperiode helt ned til 1 time for at appellere til flere lejere, som fx har brug for korte ture, og op til 30 dage til dem, der ønsker længere lejeperioder.

7. Hold din kalender opdateret

 • Vis tilgængelighed: Opdater regelmæssigt din bils kalender, så den nøjagtigt afspejler, hvornår din bil er tilgængelig for udlejning. Det hjælper med at forhindre unødvendige forespørgsler og forbedrer din acceptrate.

8. Oprethold en høj acceptrate

 • Forøg din synlighed: Gå efter at acceptere så mange anmodninger som muligt. En højere acceptrate forbedrer din synlighed i søgeresultaterne og tiltrækker flere potentielle lejere.

9. Hurtig responstid

 • Svar hurtigt: Hvis du svarer lejeanmodningerne hurtigt, forbedrer du din responstidsscore, hvilket øger din bils placering i søgeresultaterne og gør det mere sandsynligt, at den bliver udlejet.

10. Boost din bil

 • Placering øverst: Brug boost-funktionen til at øge din bils synlighed i søgeresultaterne. Det er særligt nyttigt, når du er ny på GoMore, eller der er mange tilsvarende biler på platformen.

Ved at følge disse tips øger du dine chancer for at få flere udlejninger og tjene mere på din biludlejning på GoMore. Hvis du ønsker flere råd og personlig support, er du velkommen til at kontakte GoMore Support.

Fandt du, hvad du skulle bruge?