Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Biludlejning Hjælp til biludlejere Tilbyd ekstraudstyr til din bil

Tilbyd ekstraudstyr til din bil

Som udlejer på GoMore har du mulighed for at gøre din udlejningsbil mere attraktiv ved at tilbyde ekstraudstyr. Udstyr som barnesæder, tagbokse og cykelholdere kan forbedre lejeoplevelsen for dine lejere betydeligt og potentielt øge din indtægt. Her kan du se, hvordan du kan administrere og tilbyde ekstraudstyr på GoMore.

Tilføjelse og administration af ekstraudstyr

Sådan tilføjer du udstyr

 1. Gå til bilprofilen: Log ind på din GoMore-konto og gå til 'Dine biler'.

 2. Administrer din bil: Vælg den bil, du ønsker at tilføje udstyr til, og gå til 'Ekstraudstyr'.

 3. Angiv detaljer: Her kan du tilføje, ændre og konfigurere det ekstraudstyr, du ønsker at tilbyde.

Vælg en pris

 • Priskontrol: Du kan vælge at tage penge for udlejningen af ekstraudstyr eller du kan tilbyde det gratis. Du bestemmer selv prisen for ekstraudstyret.

 • Vælg en pris: Sæt en pris, der afspejler udstyrets alder og tilstand. Vær opmærksom på at prissætte konkurrencedygtigt for at holde din bil attraktiv for potentielle lejere.

 • Prisloft: I nogle tilfælde indfører GoMore et prisloft på udstyr til længere udlejninger for at sikre, at din samlede lejepris forbliver konkurrencedygtig.

Servicegebyr

 • Servicegebyr: Et servicegebyr på 20% til GoMore gælder for enhver indtægt fra ekstraudstyr, svarende til gebyret for alle andre indtægter fra biludlejning.

Forbedre din bilprofil med udstyrsdetaljer

Beskrivelser og fotos

 • Detaljer: Tilføj en detaljeret beskrivelse af ekstraudstyret for at hjælpe lejerne med at træffe informerede beslutninger. Forklar fordelene og alle vigtige oplysninger om brug af udstyret.

Fordele ved at tilbyde ekstraudstyr

 • Forbedret oplevelse: At tilbyde ekstraudstyr kan gøre din bil mere attraktiv, især for lejere med særlige behov som fx familier, der har brug for barnesæder, eller turister, der vil udforske området på cykel.

 • Øget indtægt: Ved at tilbyde udstyr mod betaling kan du øge din samlede indtægt på hver udlejning.

 • Konkurrencefordel: Biler, der tilbyder mere værdi og bekvemmelighed, klarer sig typisk bedre med hensyn til bookinger og kundetilfredshed.

Ved at tilbyde ekstraudstyr forbedrer du ikke kun lejeoplevelsen for lejerne, din bil skiller sig også ud fra andre biler på GoMore. Det kan føre til flere bookinger, højere indtjening og tilfredse lejere, som er mere tilbøjelige til at vende tilbage og anbefale din bil til andre.

Fandt du, hvad du skulle bruge?