Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Biludlejning Hjælp til biludlejere Øg din bils synlighed med et boost

Øg din bils synlighed med et boost

Som udlejer på GoMore er det vigtigt at skille sig ud for at øge dine bookinger og maksimere dine lejeindtægter. Det er her, boost-funktionen kommer ind i billedet. Boost er et værktøj, der er designet til at forbedre synligheden af din bilprofil og tiltrække flere potentielle lejere. Her er et overblik over, hvordan det fungerer, og hvorfor du bør overveje at bruge det.

Hvad er et boost?

Et boost er et salgsfremmende værktøj, der tilbydes af GoMore, som hjælper med at fremhæve din bil i søgeresultater. Ved at booste din bil får den større synlighed, hvilket kan øge chancerne for, at den bliver booket.

Fordele ved at give din bil et boost

  • Øget eksponering: Din bil vises højere i søgeresultaterne, hvilket betyder, at den er en af de første muligheder, som potentielle lejere vil se.

  • Målrettet synlighed: Når du booster din bil, bliver den bemærket af de brugere, der med størst sandsynlighed er interesserede i at leje den baseret på deres søgeadfærd og præferencer.

  • Flere bookinger: Øget synlighed fører til flere bookinger, hvilket hjælper dig med at generere større indtægt fra din udlejningsbil.

Sådan booster du din bil

  1. Log ind på din konto: Gå til din profil på GoMore.

  2. Vælg din bil: Vælg den bil, du vil booste, fra din liste over biler.

  3. Aktiver boost: Følg anvisningerne for at aktivere boost for din valgte bil. Du skal vælge, hvor længe boostet skal vare, og bekræfte det gebyr, der er forbundet med denne service.

Overvejelser

At booste din bil er en investering, der kan give dig flere udlejninger. Det er specielt effektivt i højsæsoner, eller hvis du sætter en ny bil på platformen. Når du booster din bil, når bilprofilen ud til et bredere publikum og øger dine udlejningsmuligheder.

Fandt du, hvad du skulle bruge?