Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Biludlejning Hjælp til biludlejere Sådan tilføjer du parkeringsinstruktioner til din bilprofil

Sådan tilføjer du parkeringsinstruktioner til din bilprofil

Som bilejer på GoMore er det vigtigt at sikre, at lejerne ved præcis, hvor og hvordan de skal parkere din bil for at få en godlejeoplevelse. Her kan du se, hvordan du tilføjer klare parkeringsinstruktioner til din bilprofil:

Tilføj din parkeringsadresse

  • Hvor er bilen parkeret: Angiv det nøjagtige sted, hvor din bil normalt er parkeret. Denne adresse vil blive vist til lejeren, når en leje er bekræftet.

Angiv typen af parkeringsplads

  • Dedikeret parkering: Hvis din bil har en reserveret plads, skal du vælge 'Dedikeret'. Dette tydeliggør, at bilen altid vil stå på den samme plads.

  • Offentlig parkering: Hvis din bil ikke har en dedikeret plads og er parkeret i et offentligt område, skal du vælge "Offentlig". Dette indikerer, at bilen er parkeret på en offentlig parkeringsplads i nærheden.

Oplysninger om afhentning

  • Inkluder eventuelle specifikke instruktioner eller detaljer, som lejeren skal være opmærksom på, når din bil afhentes. Disse instruktioner kan omfatte oplysninger om adgang til en parkeringsplads eller specifikke oplysninger om parkeringspladsen.

Inkluder information om tilbagelevering

  • Oplysninger om tilbagelevering: Giv instruktioner om, hvornår bilen skal tilbageleveres. Nævn, hvis der er specifikke parkeringsregler, der skal følges, såsom parkering i bestemte områder eller lignende.

Sådan tilføjer du disse oplysninger på GoMore

  1. Log ind på din konto på GoMore.

  2. Gå til den bilprofil, du vil opdatere.

  3. Rediger parkeringsinstruktioner: Find afsnittet med parkeringsinstruktioner og opdater felterne med de nødvendige oplysninger om parkeringsadresse, pladstype, afhentning og tilbagelevering.

  4. Gem ændringer: Sørg for, at alle oplysninger er korrekte og fuldstændige og gem derefter ændringerne for at opdatere din profil.

Ved tydeligt at beskrive disse aspekter af parkering i din bilprofil hjælper du med at sikre, at lejeren har alle de oplysninger, der skal bruges for at få en god lejeoplevelser.

Fandt du, hvad du skulle bruge?