Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Biludlejning Hjælp til lejere Forstå erhvervslejeforsikring på GoMore

Forstå erhvervslejeforsikring på GoMore

Når du lejer et erhvervskøretøj på GoMore, er det vigtigt at forstå, at vilkårene for forsikring og vejhjælp er forskellige fra vilkårene for privat billeje. Her er en oversigt, der hjælper dig med at navigere i forsikringsdækningen for erhvervskøretøjer på vores platform.

Forsikringsdækning for erhvervsleje

Forsikring leveret af erhvervsudlejer

Ved erhvervsudlejning er det køretøj, du lejer, ikke dækket af GoMores private udlejningsforsikring, men af udlejers erhvervsudlejningsforsikring.

Hvad dækker denne forsikring?

  • Komplet forsikring: Erhvervsudlejers forsikring giver fuld ansvars- og kaskoforsikring, som når du lejer en privat bil på GoMore.

  • Vejhjælp: Vejhjælp 24/7 er inkluderet i forsikringen. Denne service er tilgængelig uden ekstra omkostninger og kan tilgås når som helst. Det betyder, at du altid kan få hjælp i tilfælde af nedbrud eller i nødstilfælde. Oplysningerne om vejhjælp findes under din leje.

Ekstra gebyrer

  • Ansvar for selvrisiko: Eventuelle selvrisikogebyrer, som er de omkostninger, du kan blive pålagt at betale i tilfælde af en skade, fastsættes og opkræves af erhvervsudlejeren. GoMore kan hjælpe udlejer med at inddrive selvrisikoen i tilfælde af skader forårsaget under din leje.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om erhvervsleje, er du velkommen til at kontakte GoMore Support via hjemmesiden eller appen.

Fandt du, hvad du skulle bruge?