Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp Biludlejning Hjælp til lejere Brændstofomkostninger ved leje på GoMore

Brændstofomkostninger ved leje på GoMore

Hvem er ansvarlig for brændstofomkostninger?

Når du lejer en bil gennem GoMore, er det vigtigt at forstå, hvordan brændstofomkostningerne håndteres for at sikre en god lejeoplevelse for både dig og udlejer.

Ansvar for brændstofomkostninger

  • Lejerens ansvar: Som lejer er du ansvarlig for brændstofomkostningerne i løbet af lejeperioden. Hvis bilen ikke returneres med samme mængde brændstof som ved starten af lejen, vil du automatisk blive opkrævet for det manglende brændstof. Omvendt, hvis du returnerer bilen med mere brændstof, vil du få refunderet for den ekstra mængde brændstof. Se venligst vores lejebetingelser for detaljeret information om brændstofpriser.

Hvordan registreres brændstofniveauet?

Hvordan brændstofniveauet registreres afhænger af, om du lejer en bil, som er Nøglefri eller en bil, som ikke er Nøglefri.

Nøglefri leje

  • Automatisk rapportering: De fleste Nøglefri biler rapporterer automatisk brændstofniveauet til lejekontrakten, hvilket forenkler processen for dig. Hvis bilen ikke automatisk rapporterer brændstofniveauet, eller hvis det rapporterede niveau er forkert, skal du manuelt opdatere de korrekte oplysninger i GoMore-appen.

Leje af bil, som ikke er Nøglefri

  • Brændstofniveau ved start: Når du henter bilen, skal udlejer registrere den aktuelle brændstofmængde i lejekontrakten. Dette sikrer, at både du og udlejer er enige om brændstofmængden, før du begynder at bruge bilen.

  • Brændstofniveau ved tilbagelevering: Samme procedure gælder, når bilen afleveres. Brændstofniveauet skal kontrolleres og noteres i lejekontrakten for at bekræfte, at det svarer til det oprindelige niveau.

Hvis du ikke er enig

Nøglefri leje

  • Automatiske opkrævninger: Hvis bilen returneres med mindre brændstof, end ved lejen begyndelse, vil du blive opkrævet et beløb tilsvarende den manglende mængde brændstof. Beløbet vil automatisk blive overført til udlejer. Omvendt, hvis bilen tilbageleveres med mere brændstof, end ved lejens begyndelse, trækkes pengene fra udlejers indtjening og overføres til din konto. Brændstof afregnes altid i henhold til priserne fastsat i vores betingelser for biludlejning.

Leje af bil, som ikke er Nøglefri

  • Lavere brændstofniveau: Hvis du tilbageleverer bilen med mindre brændstof end angivet ved lejens begyndelse, skal dette noteres i lejekontrakten i appen. Ved tilbagelevering af bilen aftaler du og udlejer en passende refusion af brændstofomkostningerne.

Når det er aftalt, kan ekstraomkostningerne indtastes i appens "Ekstraomkostninger"-felt, og beløbet vil blive trukket fra det betalingskort, du registrerede ved da du bookede bilen.

  • Højere brændstofniveau: Hvis du tilbageleverer bilen med mere brændstof end angivet ved lejens begyndelse, skal dette også noteres og du og udlejer skal blive enige om, hvilket beløb du skal refunderes for den ekstra mængde brændstof.

Skal bilen være fuldt tanket, når den afhentes?

  • Anbefaling, men ikke et krav: GoMore anbefaler, at udlejere søger for at bilen overdrages med en fuld tank for at gøre det lettere for lejer at huske det korrekte brændstofniveau ved overdragelsen. Det er dog ikke et krav.

Brug for yderligere hjælp?

Hvis du har yderligere spørgsmål om håndtering af eller aftale omkring brændstofomkostninger, er du velkommen til at kontakte GoMore Support.

Fandt du, hvad du skulle bruge?