Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp Biludlejning Hjælp til lejere Guide til fotodokumentation under en GoMore leje

Guide til fotodokumentation under en GoMore leje

Korrekt fotodokumentation er vigtig ved Nøglefri leje og afgørende for at løse eventuelle tvister mellem lejere og udlejere. Følg denne guide til, hvordan du tager fotos og administrerer fotos af din lejebil på GoMore, så du opfylder kravene til dokumentation af bilens stand før og efter hver leje.

Vigtig fotodokumentation

Husk at tage billeder: Billeder fungerer som det primære bevis i tilfælde af skadesanmeldelser eller uenigheder om bilens stand.

  • Lejers ansvar: Som lejer er du ansvarlig for at tage detaljerede fotos i høj kvalitet både ved starten og slutningen af din lejeperiode for at dokumentere bilens stand.

Sådan tager du gode fotos

  1. Før du lejer:

    • Download GoMore-appen. Appen guider dig gennem oprettelse af start- og slutkontrakter, hvor du skal uploade fotos.
  2. Krav til fotos:

    • Antal fotos: Upload 8 fotos taget fra 8 forskellige vinkler som angivet i lejekontrakten i appen. Appen vil guide dig igennem, hvordan billederne skal tages.
    • Kvalitet og belysning: Sørg for, at billederne er i høj opløsning og godt belyst. Hvis det er mørkt, skal du flytte bilen til et sted med tilstrækkelig belysning, fx i nærheden af en gadelampe eller en tankstation.
    • Dækning: Billederne skal dække alle angivne vinkler og omfatte både bilens indre og ydre.
  3. Under fotograferingen:

    • Interiørbilleder: Inkluder billeder af for- og bagsæderne for at dokumentere renlighed og eventuelle indvendige skader som pletter eller revner.
    • Eksterne billeder: Tag nærbilleder af dækkene, kofangerne og eventuelle fysiske skader som fx ridser og buler.
    • Ensartethed: Tag alle fotos i vandret retning og sørg for at dokumentere de samme områder i starten og slutningen af lejeperioden, så det er nemt at sammenligne.
  4. Kan du ikke uploade?

    • Hvis du har problemer med at uploade billeder til kontrakten via appen, eller hvis billederne ikke opfylder kvalitetskravene, skal du tage ekstra billeder, der dækker alle nødvendige vinkler.
  5. Yderligere anbefalinger:

    • Ud over de fotos, der kræves i kontrakten, anbefaler vi at tage flere detaljerede billeder af eventuelle skader, før du begynder at bruge bilen. Dette kan omfatte tydeligere billeder under bedre lysforhold, hvis det er nødvendigt.

Dokumentation efter leje

  • Opbevaring: Når du har taget billederne, skal du gemme dem på din telefon i mindst 30 dage for at sikre, at du har dem til rådighed, hvis der opstår uenigheder.

  • Sammenligning: At have detaljerede fotos fra både før og efter din leje hjælper GoMore med at vurdere eventuelle uenigheder mere præcist og retfærdigt.

Ved at følge disse retningslinjer sikrer du, at du har dokumentation for bilens stand. Dette beskytter dig ikke kun mod uretfærdige krav, men understøtter også en gennemsigtig og troværdig lejeproces på GoMore.

Fandt du, hvad du skulle bruge?