Hvordan kan vi hjælpe?

Rygepolitik

Hos GoMore bestræber vi os på at sikre, at alle lejere får en behagelig lejeoplevelse. Derfor er det ikke tilladt at ryge i lejebiler på GoMore. Her er, hvad du har behov for at vide om vores rygepolitik.

Rygepolitik

Rygning forbudt: Rygning er ikke tilladt i biler, der er booket gennem GoMore. Dette omfatter brug af cigaretter, cigarer, piber, e-cigaretter, vaporizers og andre rygegenstande.

Gebyr for overtrædelse af rygepolitikken

  • Rengøringsgebyr: Hvis der findes tegn på rygning i bilen efter din leje, kan du blive opkrævet et betydeligt rengøringsgebyr. Dette gebyr dækker omkostningerne til professionel dybderengøring af bilen for at fjerne røglugt og eventuelle rester. Alle gebyrer er angivet i vores lejevilkår og -betingelser.

  • Ekstra gebyrer: Afhængigt af hvor alvorlig skaden er, kan der blive tale om ekstra gebyrer for reparationer eller tab af lejeindtægter under rengøringsprocessen.

Sådan indberettes mistanke om rygning

Hvis du har mistanke om, at en tidligere lejer har røget i den bil, du lige har udlejet, skal du straks rapportere det til GoMore Support, før du begynder at bruge bilen.

Overholdelse og hensyn

For at undgå de gebyrer, der er forbundet med rygning i en lejebil, er det vigtigt at overholde denne politik. Hvis du har brug for at ryge, skal du sørge for at gøre det udenfor og langt fra bilen af hensyn til udlejer og fremtidige lejere.

Ved at respektere rygeforbuddet bidrager du til en bedre oplevelse for alle medlemmer på GoMore.

Fandt du, hvad du skulle bruge?