Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Biludlejning Hjælp til lejere Håndtering af bøder som lejer

Håndtering af bøder som lejer

Når du lejer en bil gennem GoMore, er det vigtigt, at du er bevidst om dit ansvar i forhold til trafikbøder, parkeringsbøder og andre relaterede afgifter. Her er, hvad du skal vide for at håndtere sådanne situationer ansvarligt.

Bøder er dit ansvar

Som lejer er du ansvarlig for eventuelle bøder, som tilkommer i løbet af lejeperioden. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, følgende:

 • Parkeringsovertrædelser: Bøder for parkering i uautoriserede eller tidsbegrænsede områder.

 • Fartbøder: Bøder for overskridelse af hastighedsgrænser.

 • Trafikforseelser: Alle andre bøder på grund af overtrædelser af færdselsloven.

Vær opmærksom på, at når du lejer en Nøglefri bil gennem GoMore, er udlejer ikke forpligtet til at sikre, at bilen er parkeret lovligt eller i et ikke-tidsbegrænset område efter lejeperiodens udløb. Derfor er du alene ansvarlig for eventuelle bøder eller gebyrer, der måtte opstå, hvis bilen viser sig at være forkert parkeret, når du har returneret den.

Hvad sker der, hvis du får en bøde?

Reager hurtigt

Hvis du får en bøde i løbet af din lejeperiode, skal du:

 1. Betale straks: Du skal betale eventuelle bøder direkte og så hurtigt som muligt. Forsinket betaling kan føre til yderligere bøder eller administrative gebyrer.

 2. Informere udlejer: Underret udlejeren via GoMores beskedsystem om bøden, især hvis den kan påvirke dem eller køretøjet direkte.

Håndtering af ubetalte bøder

 • Underretning: Hvis en bøde ikke er betalt, og udlejer modtager en underretning efter lejeperioden, kan udlejer kontakte dig via GoMore for at løse problemet.

 • Overføre ansvaret: Afhængigt af lejebetingelserne og lokal lovgivning kan udlejer overføre ansvaret for bøden til dig og kræve, at du tager ansvar for betalingen.

 • Administrative gebyrer: Hvis GoMore skal involveres i løsningen af ubetalte bøder, opkræves der yderligere administrative gebyrer. Omkostningerne vil blive trukket fra din konto.

Bedste praksis for at undgå bøder

 • Sæt dig ind i den lokale lovgivning: Forstå og overhold de lokale køre- og parkeringsregler for at undgå almindelige faldgruber.

 • Brug GPS med omtanke: Moderne GPS-systemer kan advare dig om fartkameraer og zoner med restriktioner og hjælpe dig med at styre uden om potentielle bøder.

 • Tjek din parkering: Før du forlader bilen, skal du tjekke parkeringsreglerne i området for at sikre, at du ikke har parkeret på en ulovlig eller tidsbegrænset plads.

At leje gennem GoMore betyder, at du tager ansvar for, hvordan du håndterer og betjener køretøjet, du har lejet. Hvis du er opmærksom på lokale regler og straks håndterer eventuelle bøder, kan du undgå ekstra omkostninger og sikre en positiv oplevelse både for udlejeren og for dig selv.

Fandt du, hvad du skulle bruge?