Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Biludlejning Hjælp til lejere Tilføj en ekstra fører til din GoMore leje

Tilføj en ekstra fører til din GoMore leje

Når du lejer en bil gennem GoMore, kan du tilføje ekstra førere til din lejeaftale. Det giver ekstra fleksibilitet og delt kørselsansvar. Her er en guide til, hvordan du inkluderer ekstra førere og hvilke betingelser, der gælder.

Sådan tilføjer du ekstra førere

Du kan tilføje ekstra førere, når du booker bilen eller inden lejens start:

  1. Under leje: Vælg at tilføje en ekstra fører, når du booker bilen på GoMore.

  2. Efter leje: Hvis du ikke tilføjede en ekstra fører på bookingtidspunktet, kan du stadig gøre det ved at redigere lejeoplysningerne i din profil, før lejen begynder. Dette kan gøres under siden med lejeoplysninger i appen eller på hjemmesiden, før lejen starter. Det er ikke muligt at redigere en leje, når den er startet.

Krav til ekstra fører

  • Opfyld forsikringsbetingelserne: Ligesom lejeren skal alle ekstra førere opfylde GoMores forsikringsbetingelser. Det er den primære lejers ansvar at sikre, at alle ekstra førere opfylder disse krav.

  • Dokumentation: De ekstra førere skal fremvise gyldig dokumentation for, at de opfylder de nødvendige betingelser for forsikringsdækning.

Ansvar

  • Primær lejers ansvar: Som primær lejer har du det fulde ansvar for køretøjet i lejeperioden. Dette omfatter at sikre, at eventuelle ekstra førere er dækket af forsikringen og er ansvarlige for selvrisikoen, uanset hvem der kører på tidspunktet for en hændelse.

  • Afhentning af køretøj: Ekstra førere må ikke afhente køretøjet. Dette gælder både for bookinger, som er Nøglefri og bookinger, som ikke er Nøglefri.

Fordele ved at tilføje en ekstra fører

  • Fælles kørsel: At dele kørselsansvaret giver mulighed for at køre længere strækninger.

  • Fleksibilitet og beredskab: At have flere førere giver større fleksibilitet i forhold til at håndtere uventede ændringer i planerne og sikrer turens opretholdelse, hvis den primære lejer ikke kan køre.

Omkostninger

Når du tilføjer ekstra førerer, indebærer det ekstra gebyrer, der afspejler den øgede forsikringsrisiko. De nøjagtige gebyrer og vilkår specificeres, når du lejer bilen.

Fandt du, hvad du skulle bruge?