Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp Biludlejning Hjælp til lejere Vigtig information om parkering for lejere på GoMore

Vigtig information om parkering for lejere på GoMore

At parkere korrekt kan spare dig for uønskede bøder og sikrer samtidig en problemfri lejeoplevelse. Nedenfor kan du læse om de vigtigste råd til at parkere en lejebil.

Læs altid udlejers parkeringsinstruktioner

Før du parkerer bilen efter endt leje:

  • Tjek udlejers instruktioner: Sæt dig ind i bilens parkeringslicens, forstå hvor bilen må parkeres og andre vigtige oplysninger om parkering, som findes i udlejers instruktioner.

  • Information om lokation: Disse instruktioner er tilgængelige i lejeaftalen på din profil, når du har en godkendt lejeaftale.

  • Ingen instruktioner: Hvis udlejeren ikke giver specifikke instruktioner, skal bilen generelt returneres til en parkeringsplads uden tidsbegrænsning inden for samme parkeringszone og højst 500 meter fra det sted, hvor du oprindeligt hentede den. Kontakt altid udlejeren, hvis du er i tvivl.

Undersøg parkeringsregler

Før du forlader bilen:

  • Tjek lokale skilte: Parkeringsregler for en zone/gade er typisk angivet ved indgangen til det pågældende område. Læs altid disse regler, før du parkerer.

  • Undgå områder med parkeringsforbud: Lad aldrig bilen stå på pladser med parkeringsforbud, selv om det kun gælder på bestemte tidspunkter eller dage.

Generelle retningslinjer for parkering

  • Afstand til vejkryds: Parker aldrig mindre end 10 meter fra et vejkryds eller et T-kryds. På den måde undgår man at blokere for udsynet for andre bilister og er med til at opretholde trafiksikkerheden.

  • Private eller reserverede pladser: Medmindre bilen har en udpeget privat eller reserveret plads, skal du altid parkere på en offentlig parkeringsplads.

  • Hvis bilen har en privat eller reserveret plads, vil det typisk fremgå af udlejers parkeringsinstruktioner.

Brug af parkeringsskive

  • Indstil parkeringsskiven: Indstil altid parkeringsskiven til det tidspunkt, hvor du forlader bilen.

Automatisk parkeringsskive: Hvis bilen er udstyret med en automatisk parkeringsskive, skal du sikre dig, at den fungerer korrekt og er indstillet korrekt, før du kører.

Ansvarsfraskrivelse

Bemærk venligst, at de råd, der gives her, er generelle og har til formål at gøre lejeoplevelsen bedre og nemmere. GoMore kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle parkeringsbøder eller bøder, der opstår på grund af parkeringsovertrædelser eller misforståelser af lokale parkeringslove. Sørg altid for at følge de specifikke parkeringsregler og -bestemmelser, der gælder i området.

Fandt du, hvad du skulle bruge?