Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Biludlejning Hjælp til lejere Sådan afhenter og tilbageleverer du din lejebil på GoMore

Sådan afhenter og tilbageleverer du din lejebil på GoMore

Med GoMore er det nemt at leje bil, både når du vælger en Nøglefri bil for bekvemmelighedens skyld og når du foretrækker det personlige møde med udlejer. Her er en guide til, hvordan afhentnings- og tilbageleveringsprocessen fungerer for begge typer leje.

Nøglefri leje

Afhentningsproces:

 1. Lejebekræftelse: Når din leje er bekræftet, vil du modtage oplysninger om, hvordan du får adgang til bilen via GoMore-appen.

 2. Bilens placering: Brug appen til at finde bilen. Du modtager bilens nøjagtige adresse ca. 30 minutter før starten af din lejeperiode.

 3. Lås bilen op: Via GoMore-appen kan du låse bilen op. Nøglerne finder du i bilens handskerum.

 4. Gennemgå bilen: Før du kører, skal du tjekke bilen for eventuelle skader og rapportere dem via appen. Sørg også for at tjekke brændstof og kilometertal. Vores app vil guide dig gennem hele processen.

Tilbagelevering:

 1. Parker bilen: Returner bilen til det angivne afleveringssted i henhold til instruktionerne i din leje. Husk at køre i god tid inden udløbet af din lejeperiode for at undgå eventuelle gebyrer for at aflevere bilen for sent. Bilen må ikke returneres mere end 500 meter fra det sted, hvor den blev afhentet. Som lejer skal du parkere bilen lovligt indenfor det angivne område og sikre, at den parkeres på et sted uden tidsbegrænsning. Hvis du parkerer bilen ulovligt eller i et tidsbegrænset område, er du ansvarlig for eventuelle bøder og administrative gebyrer. Udlejer behøver ikke at verificere bilens parkering efter en Nøglefri leje.

 2. Lås bilen: Brug GoMore-appen til at låse bilen, når du har parkeret bilen og sikret dig, at alt er i orden. Vores app guider dig gennem hele tilbageleveringsprocessen, så det er nemt og hurtigt at aflevere bilen igen.

 3. Rapporter eventuelle problemer: Hvis der opstår problemer under udlejningen, fx skader eller funktionsfejl, skal du rapportere dem via appen.

Leje af bil, som ikke er Nøglefri

Afhentningsproces:

 1. Koordiner med udlejer: Før afhentningen skal du kommunikere med udlejer for at bekræfte tid og sted for afhentning.

 2. Mød udlejer: Ankom til det aftalte sted til tiden. Udlejer vil normalt møde dig dér med bilen.

 3. Gennemgå bilen: Gå rundt om bilen sammen med udlejer for at se, om der er eksisterende skader. Tjek brændstofniveauet og tag billeder til dokumentation.

 4. Modtag nøglerne: Udlejer giver dig nøglerne, når bilen er gennemgået.

Tilbagelevering:

 1. Mød udlejer: Vend tilbage til det aftalte sted for at møde udlejer og aflevere bilen.

 2. Gennemgå bilen sammen: Gå en sidste tur rundt om bilen sammen med udlejer for at sikre, at der ikke er opstået skader.

 3. Aflever nøglerne: Aflever nøglerne til udlejer og bekræft, at lejeperioden er slut.

Tips til en god oplevelse

 • Kom til tiden: Det er vigtigt at komme til tiden både ved afhentning og tilbagelevering dels i respekt for udlejers tid og dels, så der er god tid til at gennemgå bilen.

 • Dokumenter alt: Tag billeder ved både afhentning og tilbagelevering for at dokumentere bilens stand. Det kan hjælpe med at løse eventuelle uenigheder, der måtte opstå senere.

 • Kommuniker tydeligt: Hold kommunikationslinjerne åbne med udlejer. Brug GoMores beskedsystem til at holde kontakten og afklare eventuelle detaljer om lejen.

Ved at følge disse retningslinjer får du en problemfri og behagelig lejeoplevelse med GoMore, uanset om du vælger en Nøglefri bil eller foretrækker at møde udlejeren personligt.

Fandt du, hvad du skulle bruge?