Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp Generelt Anmeldelser GoMore anmeldelser

GoMore anmeldelser

Anmeldelser hjælper med at opbygge tillid og sikrer en positiv oplevelse for alle medlemmer. Her er, hvad du skal vide om, hvordan anmeldelser fungerer.

Hvad er GoMore anmeldelser?

Anmeldelser på GoMore er baseret på bedømmelser, som medlemmer giver, når de har gennemført en booking. Efter hver booking bliver begge parter bedt om at anmelde hinanden. Det fremmer gennemsigtighed og hjælper medlemmer med at træffe informerede beslutninger, når de booker hos os.

Hvordan fungerer anmeldelser?

  • Efter afsluttet booking: Når din booking er afsluttet, vil du blive bedt om at anmelde din oplevelse.

  • Giv anmeldelser: Du kan anmelde din oplevelse på en skala fra 1 til 5 stjerner, hvor 5 stjerner er den bedste anmeldelse. Du har også mulighed for at give en skriftlig beskrivelser af din oplevelse. Ved udlejning har lejere også mulighed for at anmelde en udlejer på flere parametre, herunder bilens stand, kommunikation med udlejeren og bilens vedligeholdelsesniveau.

  • Modtag anmeldelser: På samme måde som du kan anmelde, kan du også blive anmeldt af andre medlemmer. Dette skaber transparens og hjælper med at opbygge dit omdømme på GoMore.

Hvorfor er anmeldelser vigtigere?

  • Opbygger tillid: Anmeldelser giver et indblik i medlemmernes adfærd og pålidelighed og hjælper andre med at føle sig mere sikre, når de vælger, hvem de vil dele bil med.

  • Forbedrer servicekvaliteten: Feedback hjælper vores medlemmer med at vide, hvordan de klarer sig, og hvad de kan forbedre, hvilket sikrer høj kvalitet af vores services på GoMore.

  • Underbygger beslutninger: Høje bedømmelser kan være en afgørende faktor for medlemmer, når de skal vælge mellem forskellige muligheder.

Kan jeg se mine anmeldelser?

Ja. Du kan altid se din samlede bedømmelse og læse anmeldelser fra andre medlemmer på din profil. Det hjælper dig med at forstå, hvad du gør godt og hvad kan gøre bedre.

Du kan finde alle dine anmeldelser ved at klikke på dit profilbillede i øverste højre hjørne på vores hjemmeside. Herefter klik på konto og så "se offentlig profil".

Hvad hvis jeg får en dårlig anmeldelse?

En dårlig anmeldelse kan ske af forskellige årsager og behøver ikke at være slemt. Betragt det som konstruktiv feedback.

  • Overvej den feedback du har fået: Prøv at forstå, hvad der kan have ført til den dårlige anmeldelse og tænk over, hvordan du kan forbedre det i fremtiden.

  • Forbedre dine fremtidige anmeldelser: Lav evt. ændringer, der kan forbedre dine fremtidige GoMore anmeldelser. Det kan være alt fra at forbedre kommunikationen til at justere, hvordan du administrerer bookinger eller rengør dit køretøj.

  • Engager dig: Jo flere positive anmeldelser du har, jo bedre bliver din samlede bedømmelse. Fokuser på at yde fremragende service for at forbedre din samlede bedømmelse.

Kan anmeldelser fjernes eller ændres?

Anmeldelser er typisk permanente, da de afspejler et medlems oplevelse. Men hvis du mener, at en anmeldelse uretfærdigt eller er givet som følge af en misforståelse, kan du kontakte GoMore Support. Vi gennemgår alle sager nøje og kan fjerne anmeldelser, hvis feedbacken overtræder vores retningslinjer for indhold eller viser sig ikke at være korrekt.

Fandt du, hvad du skulle bruge?

Har du stadig spørgsmål?

Kontakt os