Tips til flere bookinger

Anna Bartels
Anna Bartels · 10. oktober 2022

Sådan får du flere bookinger til din bil

Kære udlejer. Vi har skrevet en guide til, hvordan du får flere bookinger og dermed højere indtjening, når du udlejer din bil på GoMore. Vi lover, at det er de 5 minutters læsetid værd. 

GoMore Nøglefri

Hvis du ofte lejer din bil ud, kan du få monteret GoMore Nøglefri i din bil. Nøglefri teknologien installeres i bilen af vores autoriserede mekanikere, og GoMore afholder omkostningerne til installationen. Nøglefri giver dig mulighed for at udleje din bil til godkendte GoMore-medlemmer, uden du behøver at være til stede for overdrage eller modtage bilen. Lejeren kan i lejeperioden åbne og låse bilen direkte via GoMore-appen, som også registrerer brændstof og km-forbrug. Nøglefri gør livet lettere for aktive GoMore udlejere og er allerede meget populært i byerne blandt både bilejere og lejere. Biler med GoMore Nøglefri bliver faktisk gennemsnitligt lejet 4-5 gange mere end biler uden. 

Hvis du er interesseret i at få installeret Nøglefri i din bil, kan du udfylde formularen her, så fortæller vi dig mere om løsningen.

Den rigtige pris

Det er vigtigt, at du prissætter din bil rigtigt for at sikre flest mulige bookinger og mest mulig lejeindtægt. Du bestemmer altid selv prisen på din bil, men vi anbefaler, at du følger vores prisforslag, som vi omhyggeligt har beregnet på baggrund af bilmodellen og tilsvarende lejebiler i dit område. Vi analyserer priserne både på GoMore og hos konkurrerende biludlejningsfirmaer, så vi kan sikre dig flest mulige bookinger. 

For at sikre at din bil har den rigtige pris året rundt, anbefaler vi også, at du aktiverer dynamisk prissætning. Med dynamisk prissætning aktiveret på din bilprofil, justerer vi automatisk dagsprisen på din bil ud fra efterspørgslen for at sikre dig flere bookinger og højere indtjening. Helt konkret justerer vi prisen op eller ned afhængigt af efterspørgslen på lejebiler på særlige dage eller specifikke perioder af året. Det betyder, at du vil få flere bookinger, når efterspørgslen er lav og tjene mere pr. booking, når efterspørgslen er høj. Du kan læse mere om dynamisk prissætning her.

Gode billeder

Billeder af god kvalitet er vigtigt for, at din bil bliver valgt i søgeresultaterne og booket. Bilprofiler med gode billeder får flere bookinger. Vi anbefaler, at du tager op til 8 billeder fra forskellige vinkler, der viser bilen fra både indvendige og udvendige vinkler. Billeder taget indefra bør vise sæderne, bagagerummet og førersædet og gearkassen. I appen guider vi dig til, hvordan du tager de bedst mulige billeder med din telefon.

Kvikbooking

Hvis du ved, at din bil er ledig på bestemte tidspunkter og dage, bør du helt sikkert aktivere kvikbooking. Det betyder, at lejeanmodninger fra lejere automatisk accepteres, hvis lejeperioden passer med din bils tilgængelighed i kalenderen. Du kan indstile et “bookingvarsel”, som bestemmer hvor langt varsel, du som minimum skal have, for at din bil kan kvikbookes. Udlejninger, der starter hurtigere end dette, kræver først din godkendelse eller afvisning. Vi anbefaler, at din bil kan kvikbookes med kort varsel. Biler med kvikbooking slået til får bedre synlighed på GoMore i søgeresultaterne og vises på søgesiden med et lille lyn-ikon. Mange lejere søger specifikt på biler med kvikbooking, da du som lejer får svar med det samme og ved, at bilen kan bookes i den ønskede periode.

Læs mere om kvikbookinger her.

Informativ bilprofil 

For at lejere kan få et godt indtryk af din bil, anbefaler vi, at du skriver en informativ bilbeskrivelse på din bilprofil. Her kan du beskrive bilens størrelse, udstyr, komfort, køreevne eller information om opladningsmuligheder og rækkevidde. 

På din bilprofil kan du også udfylde information om mulighed for levering mod betaling, om bilen har egen parkeringsplads tilknyttet, eller om du udlåner ekstraudstyr mod betaling som fx barnestol, cykelholder eller lignende. Beskriv også bilens stand så nøjagtigt som muligt, så lejere ved, hvad de kan forvente.

Hvis du har brug for hjælp til at udfylde din bilprofil, må du meget gerne kontakte vores support team på keyless@gomore.dk 

Lejelængde

Under “bookingindstillinger” kan du indstille minimums og maksimal lejeperiode. Vi anbefaler, at du sætter din minimums lejeperiode til 1 time. Lejere betaler 20 % af din daglige pris for en leje på 1 time og 100 % af din daglige pris for 10-24 timer. Ved at tillade minimums lejeperiode til 1 time bliver din bil vist i flest mulige søgninger.

Udlejningskalender

For at lejerne kan se, hvornår din bil er ledig, er det vigtigt, at du holder din bils kalender opdateret. Du kan nemt blokere dage eller tidspunkter, hvor du selv skal bruge bilen, eller hvor du ikke ønsker at leje den ud. Når din bil er blokeret for bookinger, vil den ikke dukke op i søgninger, som lejere foretager disse dage. På den måde undgår du unødige lejeanmodninger fra lejere, hvilket ellers vil påvirke din “acceptrate” og placering i søgeresultaterne negativt.

Acceptrate 

Jo flere bookinger du accepterer, jo højere er din acceptrate. Bilejere med en høj acceptrate vil modtage flere lejeanmodninger, og din bil vil også blive vist højere i søgefeltet, når en lejer søger efter en bil.

Hurtig responstid

Hvor hurtigt du reagerer på lejeanmodninger påvirker din svartid. Ud over acceptraten påvirker svartiden også, hvor højt din bil vises i søgeresultaterne, og hvor mange lejeanmodninger du modtager.

Boost din bil

Du kan få øget synlighed og flere lejeanmodninger på din bil på de forskellige måder, der er beskrevet ovenfor. Vi anbefaler også at prøve GoMores “Boost funktion” for at få din annonce højere op i søgeresultaterne. Hvis du er en ny bilejer, der har oprettet din bil på GoMore, kan du kontakte os. Så giver vi et gratis boost, så du kan komme godt fra start.

Hvis du følger ovenstående tips, vil din bil blive vist først i søgeresultaterne, hvilket resulterer i flere bookinger og højere indtjening. Hvis du vil have mere hjælp til at få flere bookinger, så kontakt os, og vi hjælper hellere end gerne 🙂

keyless@gomore.dk
+45 89 87 09 90