Sådan sælger du din bil til den bedste pris

· 17. november 2022

Går du med tanker om at sælge din bil? Måske du allerede har sat gang i processen, men er gået i stå. Uanset om du går med salgstanker, eller om du allerede har startet processen, så kan GoMore hjælpe dig med at få den bedst mulige pris for din bil. Sådan sælger du din bil til den bedste pris:

Det kan være en uigennemskuelig proces at skulle sælge sin bil på brugtvognsmarkedet. Blot det at få en ordentlig vurdering af bilens værdi og derefter at sikre sig den rette pris kan være en udfordring. Vælger du at sælge din bil privat, kan du hurtigt ende med at spilde meget tid på en indbakke fyldt med useriøse henvendelser.

For at hjælpe dig med en effektiv handel, har vi teamet op med Solgt.com. De tager sig helt kvit og frit af alt det administrative arbejde og garanterer dig en uforpligtende vurdering og salg af din bil til den rette pris. Du bestemmer selv tidspunkt og tempo. Når du bruger vurderingsværktøjet på Solgt.com, får du tilsendt et tilbud indenfor 24 timer. Når du er klar, bestemmer du selv, hvor og hvornår inspektionen ved en autoriseret forhandler skal foregå, og hvor hurtigt du vil sælge bilen. 

Turbulent bilmarked

Det er ikke nogen hemmelighed, at bilmarkedet har været meget turbulent de sidste par år – både i forhold til produktionsproblemer, reservedelsmangel og generelle prisstigninger. Den foranderlige markedssituation og usikkerheden påvirker også brugtbilsmarkedet, og det kan være svært at gennemskue, hvornår det er det bedste tidspunkt at sælge på og til hvilken pris. 

Med prisrobotten fra Solgt.com bliver din bil sammenlignet med tilsvarende biler og lignende modeller på det danske brugtvognsmarked. Det betyder, at du får en online bilvurdering, der altid tager højde for hele det aktuelle marked. Du er dermed sikret en tilbudspris, der tager højde for din bils værdi. 

Hvis du er interesseret i at vide, hvad din bil kan sælges for, kan du indtaste din nummerplade her og modtage en tilbudspris indenfor 24 timer.

Hvorfor få en vurdering gennem Solgt.com?

Som privatperson kan det være svært at prissætte sin brugte bil rigtigt. Er prisen for høj vil ingen tage kontakt. Er prisen derimod for lav, kan man gå glip af mange penge. Hos Solgt.com får du en garantivurdering, så du undgår at sætte prisen forkert. Du får et helt uforpligtende tilbud med en uvildig vurdering af bilens værdi.

Til vurderingen anvendes kunstig intelligens, der trækker data fra autoriserede bilforhandlere i hele landet til at beregne prisen på din bil. Prisen er uafhængig af din placering i landet og den enkelte forhandlers vurdering af din bil. På den måde er du sikret at få den bedst mulige pris for netop din bil. Derudover er processen helt gratis, og Solgt.com klarer alt det administrative arbejde.

Hvis du er interesseret i at sælge din bil eller gerne vil vide, hvor meget din bil er værd, skal du blot følge tre simple trin:

  • Beskriv din bil og modtag din tilbudspris indenfor 24 timer

For at få en pris for din bil skal du indtaste følgende oplysninger i det online vurderingsværktøj her: bilens nummerplade, kilometerstand, status vedrørende servicebog og din kontaktinformation. Efter du har indtastet oplysningerne, modtager du en gratis vurderingspris indenfor 24 timer.

  • Book tid til inspektion

Sammen med vurderingsprisen fra Solgt.com modtager du et link, hvor du gratis kan booke tid til gennemgang af din bil hos en autoriseret forhandler. Forhandlerne ligger i hele landet, og du vælger selv tid og sted til gennemgangen.

  • Få foretaget inspektionen og modtag garantiprisen

Ved gennemgangen tjekker forhandleren bilens stand og udstyr og vurderer, om det kræver en mindre justering af den oprindelige tilbudspris. Efter gennemgangen af bilen får du garantiprisen, som er den pris, du er sikret, hvis du vælger at acceptere tilbuddet. Takker du ja til tilbuddet, modtager du pengene indenfor 3 bankdage.

Er du fortsat interesseret, finder du vurderingsværktøj her.

Opgradér til en delevenlig leasingbil 

Når din bil er solgt, hjælper vi gerne med at finde den helt rigtige leasingbil til dig og dine behov, hvis du ønsker det. En leasingbil gennem GoMore kan udlejes til andre uden bil, når du ikke selv bruger den. Det er både godt for pengepungen og planeten, og kan samtidig være med til at hjælpe personer i det nabolag til en bil. Du kan læse mere om fordelene ved at vælge en delevenlig leasingbil her.

Hvis du overvejer at lease en bil, kan du se hele vores udvalg lige her. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at tage en snak med vores leasingspecialister ved at ringe på 89 88 99 02 eller sende en mail på leasing@gomore.dk

Ønsker du at leve uden egen bil, kan du altid leje en bil på GoMore lejlighedsvist. Du finder et stort udvalg af forskellige biler, og vi giver rabat på din første leje. Se biler til lejlighedsvis udlejning her.

Hvordan kommer jeg i gang? 

Er du klar til at sælge din bil, eller ønsker du blot en uforpligtende vurdering, kan du følge linket til Solgt.com her og modtage en gratis og uforpligtende tilbudspris. Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte leasing@gomore.com eller ringe på 89 88 99 02.