Privatleasing af brugte biler på GoMore

· 25. november 2022

Mange frygter det uigennemsigtige brugtbilmarked, der kan være svært at finde rundt i. Hos GoMore tager vi dig i hånden og tilbyder dig privatleasing af brugte biler med en fast lav månedlig ydelse, der inkluderer service, forsikring og minimum 15.000 km/år. 

Læs mere herunder omkring leasing af brugte biler. Husk at du altid er velkommen til at kontakte os – så kan vi hjælpe dig til den rigtige løsning.

Hvilke fordele er der ved at lease en brugt bil gennem GoMore?

Det er nemt at komme i gang med leasing af brugte biler på GoMore, og du betaler enten ingen eller en lav udbetaling på 2.500 kr. Du betaler en fast lav månedlig ydelse. Ydelsen er prissat lavere end nye biler, da bilen tidligere har været leaset ud på GoMore. Leasingydelsen inkluderer som altid service, forsikring og fra 15.000 km/år. Du kan tilpasse aftalen med det ønskede antal kilometer og tilvælge services såsom vinterdæk eller nedsat selvrisiko. 

Som noget helt særligt ved at lease gennem GoMore kan du udleje din leasingbil til folk i dit nabolag, når du ikke bruger den. På den måde kan du reducere dine leasingudgifter og hjælpe andre til bil, når de har brug for det. 

Da bilerne har været brugt af andre GoMore medlemmer, betyder det også, at du ved at lease en brugt bil er med til at spare CO2 fra produktionen af en ny bil. Når du releaser en bil gennem GoMore, er du dermed med til at genbruge de biler, der allerede findes. Hvis vi blev bedre til at genbruge biler, ville det være godt for den samlede CO2-udledning. Samtidigt er der gode privatøkonomiske besparelser at hente.

Hvordan er leasingbilen blevet gennemgået og klargjort inden min leasingperiode?

Når du leaser en brugt bil i 12-36 måneder gennem GoMore, er den altid blevet grundigt gennemgået og klargjort hos en FDM eller Applus+ station nær dig. Stationerne er specialiserede i professionel og uvildig gennemgang af leasingbiler ud fra fastsatte krav, der sikrer en høj standard. Det vil sige, at din bil er blevet gennemgået af en fagmand, der ikke er involveret i din leasingaftale. Leasingaftalen er baseret på en standard privatleasingkontrakt. Den er godkendt af FDM, der som organisation varetager danske bilisters interesser, høj kvalitet og sikkerhed. Når du leaser en brugt bil gennem GoMore, er du altså sikret rettigheder, du ikke har, når du eksempelvis handler brugt bil privat.

Hvis bilen har pådraget sig skader i forgående leasingperiode, vil de være blevet udbedret. Bilen kan fremstå med kosmetiske skader og almindelig brugsspor. Bilen er naturligvis også professionelt klargjort og rengjort, så den fremstår næsten som ny. Synsstationerne har et sæt faste retningslinjer, som bilen gennemgås ud fra. Du er derfor sikret høj kvalitet ved leasing af brugte biler hos GoMore.

Vælger du at købe en brugt bil privat eller gennem en forhandler, skal du varetage grundig forberedelse og oftest få bilen testet på egen hånd i form af en uvildig gennemgang. Hvis bilen blot er godkendt ved syn, betyder det ikke, at den er fejlfri eller i god stand. Når du leaser gennem GoMore, varetages udbedring, klargøring og den uvildige gennemgang af fagfolk. Du vil også få en rapport udarbejdet af tredjepart på bilens stand, så du undgår ubehagelige overraskelser. Forsikring, løbende serviceeftersyn og lovpligtigt syn er altid inkluderet i den månedlige ydelse gennem GoMore.

Hvad skal jeg betale ved tilbagelevering, når jeg afleverer en brugt leasingbil?

Som ny bilist kan nogle frygte en ekstra regning for brugsspor og småskader, som bilen har fået under leasingperioden. Når du leaser gennem GoMore, vil små skader, som vurderes opstået som følge af almindeligt slitage, ikke udløse en ekstra betaling. Du kan læse om retningslinjer for vurdering af skader i vores afleveringsguide her.

39% af GoMores leasingtagere bliver ikke opkrævet ekstra omkostninger, når de afleverer deres leasingbil tilbage. De resterende 61% betaler i gennemsnit 3.130 kroner, hvilket både dækker skader på bilen, mangler og eventuelt overkørte kilometer. Overkørte km opgøres også af synsstationen, når du afleverer bilen, og afregnes til 0,80 kr. pr. kilometer. 

Vi anbefaler, at du er til stede under gennemgangen, så du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Efter gennemgangen bekræfter du eventuelle anmærkninger og får en kvittering på aflevering. Uanset om du deltager i gennemgangen eller ej, får du tilsendt en elektronisk afleveringsrapport, der beskriver eventuelle skader eller overkørte kilometer.

Hvor kan jeg se udvalget af brugte leasingbiler?

Du kan se alle vores brugte leasingbiler her.

Vi får ugentligt nye brugte biler på siden, og du kan altid skrive til leasing@gomore.dk, hvis du ønsker at blive kontaktet, når vi har nye tilbud klar.

Vi anbefaler også, at du skriver dig op til vores nyhedsbrev, så du er den første til at høre om nye tilbud. Du kan skrive dig op til vores nyhedsbrev via udsolgte tilbud eller via banneret midt på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe på 89 88 99 02 eller skrive til leasing@gomore.dk. Skal vi ringe til dig, så send os blot en mail på leasing@gomore.dk med et tidspunkt, der passer.