Mød Line, der udlejer sin bil på GoMore

Anna Bartels
Anna Bartels · 23. juli 2023

I dag skal du møde Line, der også går under navnet @aktiemor.med.mere på Instagram, hvor hun deler investeringstips og meget mere. Derudover deler hun sin bil på GoMore. Vi har taget en snak med hende for at høre om hendes GoMore-rejse og om at dele bil med andre.

“Vi har brugt Gomore platformen gennem flere år. Vi startede, før vi havde vores egen bil, hvor vi fx købte os til et lift fra A til B. Dernæst leasede vi en bil via GoMore, og i dag har vi købt vores egen bil, som vi lejer ud på GoMore.

Vi bor i Vestjylland, og før vi begyndte at leje den ud, var vi i tvivl om, hvorvidt der overhovedet “er et marked” herovre – for har alle ikke bare deres egen bil?

De tanker fik vi ret hurtigt afkræftet, da vi i 2021 lejede bilen ud så mange gange, at det endte med at dække alle vores værkstedsudgifter plus det løse.

I forhold til det deleøkonomiske aspekt så giver Gomore vildt god mening. Vi bruger vores bil ganske sjældent, men som småbørnsfamilie føler vi heller ikke, at vi kan eller vil undvære den. Derfor er det fedt, at den både kan gøre livet lettere for vores lejere, samtidig med at vi kan tjene lidt penge på den. Se vores Instagram post i samarbejde med Line, hvor hun fortæller mere her.

Bilen – som vi jo kun lejer ud, når vi ikke skal bruge den – går dermed fra at være en udgift til at blive en lille indtægtskilde, hvilket for os er en win-win.

Vil du udleje din bil? Læs mere her.

Line udlejer bil på GoMore

Et eksempel på en måneds udlejninger for Line og hendes familie:

Lad mig give et eksempel på en måned som biludlejer.
I juni måned i år (2023) har vi haft tre udlejninger á i alt 10,5 døgn.

1. udlejning: halvanden time for 71kr
2. udlejning: 1 døgn for 249kr
3. udlejning: 8 døgn for 1611 kr

I alt: 1931kr

Udlejningerne svinger lidt, men de sidste par år har alle udgifter til værksted mm været dækket. I 2021 tjente vi i alt 10.000 kr og i 2022 6.000 kr.

Se Line selv fortælle om det i en video her.

Disse spørgsmål støder vi ofte på:

Forsikringsmæssigt. Hvordan er I dækket, hvis der sker noget med bilen? Når bilen lejes ud via Gomore betales et administrationsgebyr for hver kørsel, hvori forsikring af bilen er inkluderet.

Hvorfor vil I lade andre slide på jeres bil? Vi har den holdning, at det er bedre, at bilen bliver brugt af andre, end at den står stille. Vi kører jo selv ganske sjældent i den.

Hvordan har I det med at låne den ud til fremmede? Det var også det mest grænseoverskridende til en start, men vi har kun gode erfaringer her efter halvandet år. Vi oplever, at folk kommer igen, når de har haft en god oplevelse, og dermed er de ikke længere fremmede. Derudover kan man både som lejer og udlejer anmelde oplevelsen, som fremtidige lejere/udlejere kan læse om.”

Læs også GoMores låneberegner. Her kan se du, hvor meget du kan tjene på at udleje din bil.