Månedsleje med GoMore

Cecilie Fischer
Cecilie Fischer · 17. december 2021

I øjeblikket er der lange leveringstider på mange nye biler, da COVID-19 har medført mangel på mikrochips, der forsinker produktionen af nye biler. Vi har skrevet en blogpost om situationen, som du kan læse her.

Manglen på mikrochips betyder også, at der vil være færre biler til korttidsleasing resten af 2021 og det meste af 2022. Vi anbefaler i stedet at leje en bil på GoMore. Du kan leje en bil i op til 30 dage.

Alle slags biler til alle behov

GoMore har et stort udvalg af bilmærker og modeller. Vi har biler til ethvert formål, uanset om du har brug for en ventebil, mens du venter på din leasingbil eller en vinterbil til at komme tørskoet gennem vinteren.

Du kan også leje en bil på time- eller dagsbasis uanset om du har brug for en økonomisk varebil til flyttedagen, en miljøvenlig elbil til weekendturen eller en rummelig stationcar til ferien. 

Bilerne udlejes af private, når udlejerne ikke selv bruger dem. Når du lejer bil på GoMore, bidrager du til en bedre udnyttelse af de eksisterende biler. På den måde kan vi reducere CO2-udledningen og trængslen på vejene og få mere plads i byerne. 

Har du brug for bil i længere tid?

Når du lejer bil på GoMore, kan du vælge en lejeperiode på op til 30 dage. Det betyder, at en enkelt booking maksimalt kan vare 30 dage. Har du brug for bil i mere end 30 dage, kan du booke den samme bil igen eller booke en ny bil.

Hvis du ikke kender dit behov fra start, kan du booke en kortere periode med mulighed for at forlænge lejen undervejs, hvis bilen er ledig i kalenderen. Booker du en bil i flere sammenhængende dage, får du altid en perioderabat, der gør den daglige pris lavere.

Fordele ved biludlejning

GoMore giver dig nem adgang til at leje bil, og du finder altid gode biler nær dig.

Med GoMore Nøglefri kan du hente og aflevere lejebilen helt selv med vores app. Appen giver dig adgang til at åbne og låse lejebilen, og appen aflæser automatisk km-tal og brændstof.

Med filteret ‘kvikbooking’ accepteres bookingen med det samme, og du ikke behøver at vente på udlejers bekræftelse af lejen. Vælger du en bil uden kvikbooking, skal du vente på udlejers accept af din anmodning. Hvis du vælger en bil uden kvikbooking, anbefaler vi, at du anmoder om flere biler i samme tidsrum. Når én lejeanmodning accepteres, aflyser vi automatiske dine andre anmodninger. På den måde øger du dine chancer for hurtigt at få en bil.

Forsikring og 24/7 vejhjælp inkluderet

Alle udlejninger inkluderer kasko- og ansvarsforsikring og 24/7 vejhjælp. Du kan læse de fulde forsikringsbetingelser her.

Har du ikke brug for din lejebil alligevel, kan du altid aflyse en booking og få den fulde betaling retur, hvis du aflyser mere end 48 timer før lejens start. Aflyser du mindre end 48 timer før lejens start, fx fordi du ikke skal bruge bilen alligevel, betaler du et aflysningsgebyr, som kompenserer udlejer for at have reserveret bilen.

Booking og hjælp til booking

Har du brug for hjælp til booking, sidder vi klar på +45 89 88 99 02 eller leasing@gomore.dk

Se vores udvalg af private lejebiler her