Lej en elbil

Anna Bartels
Anna Bartels · 20. oktober 2023

På GoMore kan du leje en elbil nemt og bekvemt, når det passer dig. Måske du vil teste en elbil af, måske du vil køre på elektricitet eller måske du vil opleve følelsen af at køre i en elbil. Leje af elbil på GoMore er super nemt. 

Oversigt: Elbiler til udlejning

Hvordan kan jeg leje elbil?

Hvis du vil leje en elbil på GoMore, skal du først oprette dig som medlem og blive godkendt til at leje på GoMore. Det er heldigvis nemt og tager ikke lang tid. Herefter går du ind på biludlejning og filtrerer efter elektriske biler og finder den elbil, du er på udkig efter. Måske en Tesla, en Polestar eller noget helt tredje. 

Når du filtrerer efter elbiler, kan du også filtrere efter andre ting. Det kunne fx være biler med kvikbooking, hvor du kan booke den med det samme, hvis den er ledig i kalenderen. Det skal ikke godkendes af ejeren først. Du kan også filtrere efter nøglefrie biler, som kan låses op med GoMore-appen, hvilket gør det endnu nemmere at hente og aflevere bilen. 

Lej elbil i hele landet

Når du lejer elbil og bil generelt på GoMore, så lejer du dem af privatpersoner, der har lyst til at dele din bil med dig. Måske de gør det, fordi de kan tjene lidt ekstra, eller fordi deres bil ofte står stille. Når vi deler bil i stedet for at eje bil, bruger vi ressourcerne bedre og undgår for mange biler på gaderne og i byerne. Tak fordi du er med til det. 

Helt konkret kan du notere din lokation, og så får du et overblik over alle elbiler i nærheden af dig. Der vil formentlig være mange elbiler i større byer som København, Aarhus og lignende. Hvis der ikke er en elbil tæt på dig, kan du filtrere efter biler med levering. Her får du en oversigt over alle biler, der kan leveres til din lokation. 

Lej elbil nemt i en time, dage eller uger

Lige meget om du har brug for en elbil i en time eller flere uger, så kan du leje den på GoMore. Du kan faktisk lej en elbil i op til 30 dage. Har du brug for en elbil i længere tid, kan du også kigge på vores leasingbiler, der kan leases op til 3 år. Udvalget skifter ofte, men du vil næsten altid kunne finde elbiler på listen. 

Har du spørgsmål til at leje biler på GoMore, så kan du altid skrive til os på support@gomore.dk, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.