Lease og udlej med GoMore

Josephine Ahlefeldt-Laurvig
Josephine Ahlefeldt-Laurvig · 10. januar 2019

Kære GoMore-medlemmer

Jeg vil prøve at forklare hvorfor GoMores leasingkoncept kan give mening for dig.

Hav bil som du har Spotify

Vi snakker om at verden bevæger sig imod ”adgang” frem for ”ejerskab”. Vi betaler fx abonnement på Spotify og Netflix og får adgang til musik og film frem for at eje det. På samme måde er bilejerskab noget som hører fortiden til.

Leasing vil sige at du betaler for at bruge en bil i en vis periode, men at det ikke er dig der ejer bilen. Bilen er i stedet for ejet af et leasingselskab som stiller bilen til rådighed for dig.

Leasingselskaber er eksperter i at købe og sælge biler. De køber ind i store mængder og har adgang til billig finansiering. Derfor vil leasing ofte være billigere end at eje en bil som du selv skal købe og finansiere.

Dæk udgiften med GoMore biludlejning

GoMore Leasing er det lykkelige ægteskab mellem deleøkonomi og leasing. På GoMore kan du nemlig lease en bil og leje den ud når du ikke selv bruger den.

Vi har gjort det nemt at have bil ved at tilbyde leasingbiler med forsikring og service inkluderet. Bilerne har ingen eller lav udbetaling, og kontrakterne er fleksible.

Leasingkunder som lejer deres bil ud på GoMore, dækker typisk op til halvdelen af udgiften til bilen. Især hvis du bor i en større by og hvis bilen er ledig mange dage om måneden, er der gode muligheder for at leje ud.

Det giver mening

Udover at hjælpe din egen økonomi, hjælper du mange glade lejere ved at leje bilen ud. Vi tror på at biler skal deles. Ved at deles om ressourcerne giver vi flere adgang til transport og begrænser ressourceforbruget.

Husk du er altid velkommen til at ringe på 71 99 58 80.

Bedste hilsner

Josephine fra GoMore